Música

Loquillo es casa amb Susana Koska després de 40 anys de relació

El cantant i la directora de cinema opten per una cerimònia discreta a l'Ajuntament de Laguardia (Àlaba), on viuen

2 min
Loquillo a l’estudi Music Lan, a l’Alt Empordà.

BarcelonaCampanades de boda a casa de Loquillo. El cantant barceloní ha anunciat que després de 40 anys de relació ha contret matrimoni amb Susana Koska, amb qui viu al País Basc. "Sí! Després de 40 anys junts, la Susana i jo ens hem casat. Visca els nuvis!", diu Loquillo a la publicació d'Instagram on ha compartit una foto d'ell i la seva dona acompanyats del seu fill Cayo, de 22 anys. La cerimònia va tenir lloc a l'Ajuntament de Laguardia (Àlaba), lloc de residència de la família.

A través de les xarxes la parella ha rebut les felicitacions d'amics i familiars. "Quina imatge i quina família tan total! Loco, Susana, Cayo, tot el meu amor!", ha respost Alaska a la publicació de Loquillo. Per la seva banda, Ramoncín, gran amic de Loquillo, els desitja "que l'amor duri 100 anys". Altres que s'han sumat als bons desitjos han estat Paula Vázquez, Cristina Brondo i Álvaro Benito.

Loquillo va conèixer Koska, directora de cinema, en un concert a l'autòdrom de Lasarte-Oria (Guipúscoa) i des de llavors han estat inseparables. Els darrers 13 anys de la seva relació han estat marcats pel càncer que pateix Koska, malaltia de la qual ella ha parlat a través de blogs i llibres, com ara Trópico de cáncer. "És molt important tenir un vincle entre dues persones i triar bé amb qui fer aquest viatge de la vida. Per a mi la Susana és un referent, veure la lluita que porta des de fa més de 12 anys contra el càncer, la força per seguir viva, ser una escriptora excel·lent i no tirar la tovallola, això m'ajuda moltíssim... Quan convius amb la mort, parlant clar, i hi ha una lluita vital per viure, això és una experiència de vida aclaparadora", va confessar Loquillo el 2023 en una entrevista a TVE.

stats