Naixement

Paris Hilton anuncia que ha estat mare (per ventre de lloguer)

El nom escollit per a la segona filla de la multimilionària ha estat London

3 min
La darrera foto publicada per Paris Hilton amb el seu promès, Carter Reum

BarcelonaParis Hilton i Carter Reum han tornat a ser pares per ventre de lloguer. La notícia ha sorprès els més de 25 milions de seguidors a Instagram de la parella just el Dia d'Acció de Gràcies als Estats Units. La cantant, model i actriu no havia donat cap pista prèvia i ha fet que molts seguidors no sabessin si anunciava l'embaràs o que l'infant ja havia arribat al món, però ho ha aclarit ràpidament: "La meva princesa ha arribat!".

Llençols roses, pantalons i samarreta de nounat rosa, un peluix amb motius roses i unes ulleres en forma de cor, també roses. Amb la roba de la seva futura filla, de nom London, tal com es llegeix en els lluentons de la samarreta personalitzada, és com Paris Hilton ha anunciat als seus seguidors l'arribada de la seva segona filla. Aquest és el segon fill de la model, de 42 anys, i del seu marit i empresari Carter Reum, també de 42 anys. La parella es va casar fa poc més de dos anys, i a l'entrevista de la revista People amb motiu del seu casament, Hilton ja va expressar que el seu desig més gran era ser mare. "Estem molt emocionats de formar una família junts, i ja tenim el cor ple d'amor per l'arribada del nostre bebè", va dir.

Aquesta vegada no només va complir el somni de ser mare sinó també el de batejar la seva filla com a London. "Perquè Londres és la meva ciutat preferida i sempre he volgut dir-li així a la meva filla", va repetir Hilton aquest mes de març en el seu pòdcast I am Paris. Aquesta no era la primera vegada que feia públic el nom que tenia pensat per a una futura filla; de fet, fa gairebé una dècada que Hilton ja ho va anunciar, però per això feia falta que l'infant que nasqués fos una nena. Alguns dels seus fans més fidels temien que la novaiorquesa s'hagués oblidat de la seva promesa de seguir amb la tradició de batejar els fills amb noms de capitals, ja que el seu primer fill nascut el gener d'enguany du el nom de Phoenix (en honor de la capital d'Arizona), però finalment no ha estat així.

Un dia abans que el Phoenix arribés al món la revista Glamour va publicar una entrevista amb l'empresària on explicava que s'havia sotmès a diferents tractaments de fertilitat de congelació d'embrions, però que tots resultaven ser nens. "Vaig passar per tot el procés fa tan sols un mes, així que estic esperant els resultats a veure si aquesta vegada hi ha una nena", un dia més tard revelava al món que el seu primer fill, de sexe masculí, es diria Phoenix.

L'arribada de London guarda força similituds amb la del seu germà gran, encara que aquesta vegada no apareixerà en el reality show Paris in Love, que rodava el mes de gener. Igual que aquesta vegada, l'arribada del primer fill es va portar com una exclusiva, literalment. "Ningú d'aquesta casa ho sap, ningú que treballi als mitjans ho sap, els meus amics no ho saben, la meva família no ho sap", va dir. Al seu costat hi havia el seu marit, que va afegir: "Així és Paris". En el documental publicat poc després del naixement del Phoenix, el febrer d'enguany, es veuen diferents moments de la vida quotidiana de la parella, anant de compres, a casa, al restaurant i, entre una d'aquestes escenes Hilton diu a Reum mig esverada: "No podem carregar-nos l'exclusiva ara, ho hem fet genial fins ara". Més tard, la model, que ha estat immersa en diferents escàndols públics, declarava que estaven nerviosos perquè sentien que no podien confiar en ningú. "De sobte tot està a TMZ o a Page Six i d'això ja n'he tingut prou al llarg de la meva vida", declarava la celebrity.

stats