Opulència

El regal de Nadal de 400.000 euros de Georgina Rodríguez a Cristiano Ronaldo

La parella ha presumit del present a través de les seves milionàries xarxes socials

2 min
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo als premis de la Fifa en què ell va ser reconegut com a màxim golejador de la història

BarcelonaLa influencer aragonesa Georgina Rodríguez ha sorprès aquest Nadal la seva parella, el futbolista Cristiano Ronaldo, amb un Rolls-Royce que ha deixat bocabadat el crac portuguès. Ronaldo està estudiant ara mateix si accepta o no una oferta multimilionària de l'Al-Nassr, un equip de Riad. Rodríguez ha compartit al seu popular perfil d'Instagram un vídeo de les celebracions de la seva família en què es pot veure l'alegre reacció de Cristiano, conegut aficionat als cotxes i que en té una extensa col·lecció.

Per la seva banda, Cristiano també ha utilitzat el seu perfil d'Instagram per presumir del regal, i ha acompanyat la foto del cotxe amb un sintètic: "Gràcies, amor meu". El nou cotxe de luxe de la col·lecció del lusità és un Rolls-Royce Dawn Silver Bullet descapotable, amb un motor V12 bi-turbo de 6,6 litres, 570 cavalls de potència i capacitat per passar de 0 a 100 km/h en menys de 5 segons, segons les webs especialitzades. Rolls-Royce va deixar d'acceptar al març comandes d'aquest model, el preu del qual ronda els 400.000 euros.

No és la primera vegada que la famosa companya del futbolista regala un cotxe a Cristiano, que al febrer va rebre de Georgina un Cadillac Escalade perquè feia 37 anys. La col·lecció del jugador inclou vehicles com un Lamborghini Aventador, un Ferrari 559 GTO i, fins i tot, un dels deu Bugatti Centodieci que existeixen, el preu dels quals ronda els vuit milions d'euros, entre molts altres.

Aquest Nadal ha sigut un moment d'alegria en un any turbulent per a Cristiano Ronaldo, de 37 anys, actualment sense club després de la seva mediàtica i polèmica sortida del Manchester United. A més, durant el 2022 també ha viscut un Mundial de Qatar decebedor i marcat per les desavinences amb el ja exseleccionador portuguès, Fernando Santos, que el va relegar a la banqueta durant alguns partits del torneig. Portugal va quedar eliminada a quarts de final pel Marroc (1-0) i Cristiano no va poder complir el seu somni de guanyar el títol mundial per al seu país a l'últim campionat del món de la seva carrera.

Fa setmanes que es vincula Cristiano amb l'equip Al-Nassr, i el seu fitxatge podria ser ben aviat, segons fonts especialitzades. Però quan se li va preguntar sobre això durant el Mundial es va limitar a dir: "No és veritat". El director esportiu del club saudita, el brasiler Marcelo Salazar, va assenyalar ahir en una entrevista al portal Flashscore que no està "autoritzat a dir ni sí ni no" sobre la contractació de Cristiano Ronaldo, ja que es tracta d'una negociació d'"enorme magnitud".

Cristiano amb un dels seus cotxes més cars
stats