Cor

Els rumors es confirmen: Rosalía té nova parella

La cantant catalana i l'actor han estat fotografiats junts a Los Angeles

2 min
Rosalía i Jeremy Allen White junts a Los Angeles

BarcelonaLes sospites eren certes. Ha quedat clar que la cançó "d'amor trencat" que Rosalía va cantar als Grammy Llatins de Sevilla era un cant de comiat definitiu i en cap cas una lletra de dolor per allò que se fué, com en el cas de Rauw Alejandro. Tant és així que han transcendit una sèrie de fotografies que confirmen que no només ha tancat la seva antiga relació, sinó que n'ha començat una de nova, concretament amb l'actor Jeremy Allen White.

Se'n podrien dir moltes bondats, de Rosalía, però si hi ha hagut una tònica que la cantant ha sabut conservar al llarg de la seva carrera és la capacitat d'interpel·lar la seva audiència com si fos una noia més. Aquesta setmana ho ha tornat a fer. Els paparazzis han immortalitzat la de Sant Esteve Sesrovires pels carrers de West Hollywood, a Los Angeles, acompanyada de l'actor Jeremy Allen. L'escena és completament informal i casual, tant per la posició de tots dos repenjats als vehicles d'un pàrquing exterior mentre fumen i xerren, com per la vestimenta informal.

Tant és així que alguns incrèduls han seguit defensant que només es tractava d'una amistat, però hi ha un detall en el qual molts usuaris s'han fixat per confirmar que entre ells dos hi ha alguna cosa més: les cames creuades. El gairebé total look de negre de Rosalía, amb una cinta als cabells, malles i jersei d'esport ha fet destacar encara més les sabates i mitjons blancs, que estaven entrecreuades amb les de l'actor, símbol de complicitat i estima. De fet, la fotografia ha estat republicada des del perfil oficial de X de la gira de Rosalía, esbombant encara més els rumors de relació amb Jeremy Allen, de 32 anys.

Si quedava algun dubte, al cap de poques hores també transcendia una nova fotografia de l'actor i la cantant agafats de la mà i vestits a conjunt, aquesta vegada a l'interior d'un pàrquing. L'actor estatunidenc ha tingut papers destacats en produccions com la sèrie The Bear de Disney +, amb la qual va ser premiat amb un Globus d'Or, i també en les produccions de ShamelessThe Iron Claw o Shotgun.

stats