Pressió estètica

Selena Gomez reflexiona sobre els seus canvis físics: "Mai més tindré aquest aspecte"

L'actriu i cantant ha assegurat que se sent bé amb ella mateixa i que assumeix l'evolució del seu aspecte

2 min
Selena Gomez, als Globus d'Or

BarcelonaL'actriu i cantant nord-americana Selena Gomez, protagonista de Solo asesinatos en el edificio, ha compartit a Instagram reflexions sobre els canvis físics que ha experimentat en els últims anys, deguts, en part, al lupus que li van diagnosticar quan tenia 24 anys. La cantant de Single soon ha compartit en un stories de la xarxa social una foto seva lluint un biquini amb estampat de zebra de l'any 2013, quan tenia 21 anys. La imatge anava acompanyada del text "Avui m'he adonat que mai més tindré aquest aspecte".

Seguidament, l'actriu, que actualment té 31 anys, ha compartit una foto d'unes vacances recents a Cabo San Lucas, a Mèxic. En la imatge apareix pujant a un iot amb un biquini de cintura alta de color negre i un top blanc. "No soc perfecta, però soc feliç de ser qui soc... A vegades oblido que ser jo mateixa està molt bé", diu l'actriu en el text que acompanya la foto que ha publicat.

No és la primera vegada que Gomez parla del seu físic. Després que arran dels Globus d'Or del 2023 les xarxes s'omplissin de comentaris sobre el seu aspecte, l'actriu i cantant va utilitzar les xarxes socials per explicar que el seu pes no li importava.

Més recentment, aquest octubre, l'estrella de Hollywood va compartir en una entrevista com l'ha afectat l'escrutini del seu cos que es fa a xarxes i mitjans. Va explicar que després de sotmetre's al trasplantament de ronyó pel lupus que pateix es va adonar que havia perdut el seu cos d'adolescent, una cosa que es va fer evident durant una sessió de fotos per a una revista. "Cap de les mostres de roba que hi havia disponibles em cabia i això em feia sentir vergonya -va detallar-. De totes maneres, ¿no és poc realista esperar que el cos d'una dona normal no canviï?", va reflexionar.

Selena Gomez, una de les millors amigues de Taylor Swift, ha crescut davant les càmeres. Es va fer molt popular gràcies a la sèrie de Disney Los magos de Waverly Place, de la qual aquesta setmana s'ha anunciat una seqüela en la qual ella també participarà. Per si l'atenció de protagonitzar una sèrie adolescent d'èxit no fos suficient, Gomez va mantenir entre el 2010 i el 2018 una relació intermitent amb Justin Bieber, motiu pel qual es va convertir en una de les persones més perseguides pels tabloides i la premsa del cor.

stats