Problemes de salut
Gent Famosos 23/10/2022

Shakira confirma l'ingrés del seu pare en una clínica de Barcelona

La cantant colombiana demana respecte per la intimitat de la seva família

1 min
Hisenda acusa  de frau novament  Shakira

BarcelonaEl pare de Shakira, William Mebarak Chadid, de 91 anys, està hospitalitzat en una clínica privada de Barcelona, segons ha confirmat la cantant en un comunicat remès a alguns mitjans de comunicació, als quals demana respecte per la seva intimitat. En el text l'artista ha confirmat l'ingrés del seu pare, si bé s'indica a la nota que “els detalls sobre el seu estat de salut són de caràcter reservat, per la qual cosa la família demana respecte en aquests moments a l'espera de veure la seva evolució”.

Mebarak, recorda l'agència Efe, ja ha estat ingressat almenys un cop aquest any, com ara a la clínica Teknon per una caiguda. Fa uns mesos el pare de l'artista colombiana va patir una forta caiguda per la qual va haver de ser operat d'urgència a causa d'uns coàguls de sang localitzats al cervell, i és possible que aquest nou ingrés es degui a una recaiguda.

En aquella ocasió, la cantant va haver d'explicar públicament que qui havia patit aquest problema de salut era el seu pare i no ella com van publicar alguns mitjans de comunicació. Una conclusió que els paparazzi havien tret quan van veure una ambulància anant a casa seva. "Amb el meu pare d'alta, ja a casa i amb la malaltia ja de baixada, ajudant-lo amb l'estimulació cognitiva després del traumatisme. Gràcies a tots per donar-nos suport amb el vostre immens afecte", va escriure la cantant un cop superat l'ensurt.

El delicat estat de salut del pare de Shakira coincideix amb el llançament d'una nova cançó, Monotonía, amb el cantant Ozuna, mentre continuen les negociacions amb la seva exparella, Gerard Piqué, per pactar les condicions de la separació.

stats