Nou videoclip

Shakira llança un dard al pare de Gerard Piqué en la seva nova cançó

En el videoclip de la cançó apareix la mainadera que va advertir la cantant de les infidelitats del futbolista

2 min
Shakira en un moment del videclip

BarcelonaLa ruptura de Shakira i Gerard Piqué suma nou capítol musical. La cantant colombiana acaba de publicar El jefe, una cançó que ha fet en col·laboració amb Fuerza Regida i que, de nou, té referències al final de la seva relació amb l'exfutbolista. Aquesta vegada, però, l'objectiu de l'atac no és directament la seva exparella, sinó el seu exsogre, Joan Piqué, amb qui la relació no és bona. Presumptament va ser ell qui va fer que enviessin a Shakira una ordre de desallotjament de la casa on vivia, perquè era propietat seva. En el seu nou tema, Shakira deixa clar que no guarda bon rècord del pare de Piqué i etziba el següent contundent vers: "Allà segueix el meu exsogre, que no trepitja sepultura".

No és l'únic fragment de la cançó que faria referència a la fallida relació amb Piqué. En un moment del videoclip fa un cameo Lili Melgar, la mainadera que Shakira i Piqué van contractar per tenir cura dels seus fills a Barcelona. Durant el temps que va treballar per a la família, Melgar va compartir amb la colombiana que creia que Piqué li estava sent infidel després de detectar que algú s'estava menjant coses de la nevera quan la cantant era de viatge. Això va provocar l'enuig de l'exfutbolista, que va acomiadar la mainadera i es va negar a pagar-li indemnització. En la cançó es recorda aquest episodi, i en el moment en què Melgar apareix en pantalla Shakira canta "Lili Melgar, per a tu aquesta cançó, que no et van pagar indemnització".

Després de separar-se de Piqué, Shakira va tornar a contractar Melgar, i quan la família va prendre la decisió de traslladar-se a Miami li va proposar que marxés amb ells. Actualment, la mainadera segueix amb la família i té una relació molt estreta amb Shakira.

El nou tema de la colombiana és un himne contra l'explotació i la precarietat laboral que sovint pateixen els immigrants llatins als Estats Units. La banda Fuerza Regida és un grup de música popular mexicà originari de Califòrnia.

stats