Televisió

La sorprenent confessió de Sarah Ferguson: vol un paper a 'Los Bridgerton'

Assegura que ha demanat al seu agent que li intenti aconseguir un paper a la superproducció de Netflix

2 min
La duquesa de York, Sarah Ferguson

BarcelonaSarah Ferguson, duquessa de York, sempre ha sentit fascinació per les càmeres. L'exdona del príncep Andreu ha tornat a demostrar el seu gust per la televisió confessant al matinal Good morning Britain un dels seus grans desitjos actuals: aconseguir un paper a Los Bridgerton, un dels grans èxits mundials de Netflix. "Vull sortir a Los Bridgerton! Susanna [Reid, presentadora del programa], anem als Bridgerton", ha exclamat Ferguson, sempre polèmica i poc convencional per als estàndards de la família reial britànica. "Bé, crec que tens moltes possibilitats d'aparèixer a la sèrie ara que ho has dit en públic", li respon la conductora del matinal.

En la seva intervenció, la duquessa fins i tot s'aventura a proposar quin rol hauria de fer. "Crec que Lady Penelope [paper interpretat per Nicola Coughlan] hauria de tenir una amiga que fos pèl-roja com jo", ha argumentat Ferguson, que es proposa com a companya d'aventures de la gran protagonista de la tercera temporada de la sèrie. L'entrega actual de Los Bridgerton, que aquesta setmana estrena la segona part, se centra en la història d'amor entre Penelope Featherington, l'aneguet lleig de la ficció, i Colin Bridgerton, l'home pel qual sospira des de ben jove. Com Sarah Ferguson, la protagonista de Los Bridgerton destaca per la seva cabellera pèl-roja. Tanmateix, l'actriu que interpreta el paper, la irlandesa Nicola Coughlan, és rossa i a la sèrie ha de dur nombroses perruques, el valor de les quals puja fins a 55.000 dòlars.

No és la primera vegada que Ferguson manifesta la seva adoració per aquesta sèrie de Netflix, que està basada en una saga de llibres romàntics de Julia Quinn. L'any 2021 ja va explicar que estava "obsessionada" amb la producció i que havia vist la primera temporada més d'una vegada.

Per si a Shonda Rhimes, productora de Los Bridgerton, no li ha arribat la notícia del desig de Ferguson d'aparèixer a la sèrie, l'exdona del príncep Andreu ho ha tornat a repetir en una entrevista a Hello!, on ha insistit que ja està treballant per assolir el seu objectiu. "Li he demanat al meu agent si em pot aconseguir un paper petit, sense text", assegura. Per intentar convèncer la totpoderosa productora nord-americana, l'anglesa repassa des de les pàgines de la revista el seu (curt) currículum televisiu. "He fet un cameo en un telefilm romàntic", insisteix. En la mateixa entrevista, la duquessa detalla que està oberta a fer doblatge i també a escriure per a la televisió. De fet, assegura que la cadena nord-americana Hallmark, especialitzada en productes romàntics, li ha demanat que escrigui cinc comèdies romàntiques i s'ha compromès a convertir la seva novel·la Her heart for a compass en una sèrie de televisió. Publicat el 2021, el llibre de Ferguson explica la història de Lady Margaret Montagu Scott, una pèl-roja aristòcrata amiga de la reina Victòria que es rebel·la contra un matrimoni de conveniència.

Tot i que la carrera mediàtica de la duquessa de York és escassa, ja sap què és participar en una sèrie d'èxit perquè va fer una aparició especial a la comèdia Friends. La coneguda pèl-roja es va interpretar a ella mateixa en el capítol en què tots els amics novaiorquesos viatjaven a Londres per assistir al casament del Ross (David Schwimmer) amb l'Emily (Helen Baxendale).

stats