Trencament familiar

Tres fills d'Angelina Jolie i Brad Pitt ja han renunciat al cognom del pare

L'última en abandonar públicament el cognom de Pitt ha sigut la filla petita de la parella, Vivienne

2 min
Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt.

BarcelonaTot i el relleu mediàtic i popular que s'atribueix al cognom d'una persona que ha guanyat dos Globus d'Or i un Oscar, tres dels fills de Brad Pitt i Angelina Jolie han preferit renunciar al cognom del pare. L'última a prendre aquesta decisió ha sigut la filla més petita de la parella, la Vivienne, que s'ha sumat a la decisió dels seus germans Zahara i Maddox al fer-se anomenar pel cognom Jolie. La notícia no ha agafat per sorpresa els seguidors dels dos actors de Hollywood que, després de la separació el 2016 i els posteriors processos legals de divorci i divisió de patrimoni, han protagonitzat diversos escàndols per la mala relació que mantenen.

Aquesta nova informació ha sortit a la llum després que la filla més petita i germana de Knox, de 15 anys, decidís aparèixer als crèdits del musical de Broadway The outsiders amb el nom Vivienne Jolie, obviant el cognom del seu pare, Pitt. Tot i que no és l'única filla de la parella que ha renegat del vincle paternal, sí que ha sigut la més jove a fer-ho. La decisió arriba després que Vivienne hagi treballat conjuntament amb la seva mare durant mesos a The outsiders, en què la jove ha fet d'ajudant de producció i la seva mare ha encarnat el rol de productora executiva del musical.

Angelina Jolie acompanyada per cinc dels seus sis fills: Maddox, Vivienne, Shiloh, Zahara i Knox

Els altres germans que han renegat de Pitt

El cas de Zahara, de 19 anys, va transcendir fa uns mesos, quan va decidit presentar-se com a Zahara Jolie a una associació universitària de l'Spelman College, als Estats Units. El propulsor d'aquesta declaració d'intencions va ser el germà gran, de 22 anys, que ja des de fa anys es presenta únicament amb el cognom de la mare de forma quotidiana i per a les seves activitats personals i professionals, malgrat que legalment encara manté el nom del pare.

Així doncs, tan sols queden tres fills de la famosa parella de Mr. and Mrs. Smith que es presentin amb el cognom del pare. Són Pax, de 20 anys, Shiloh, de 18 anys, i el germà bessó de Vivienne, Knox. Aquestes informacions apareixen gairebé deu anys després de fer-se públic el trencament de la parella de Hollywood i les posteriors investigacions de violència domèstica que han envoltat els comportaments de Brad Pitt.

De fet, el passat desembre l'actriu, directora, productora i empresària Angelina Jolie va anunciar en una entrevista a The Wall Street Journal Magazine que estava fent plans per abandonar Los Angeles i traslladar-se a la casa que té a Cambodja a causa de la persecució i pressió mediàtica que ha viscut després de la separació de Brad Pitt. "Després del divorci he perdut la possibilitat de viure i viatjar lliurement. Vaig créixer en un indret més aviat aïllat, i ara m'adono que Hollywood no és un lloc saludable. De seguida que pugui, faré la mudança", va assegurar Jolie a la capçalera nord-americana, un fet que també podria afectar el dia a dia dels seus fills.

stats