Violència

La fiscalia de Los Angeles presenta càrrecs contra el nòvio de Rihanna

A$AP Rocky està acusat d'haver disparat a una persona

1 min
Rihanna i A$AP Rocky són parella

BarcelonaProblemes legals per a A$AP Rocky, parella de Rihanna. La fiscalia de Los Angeles ha confirmat que ha presentat càrrecs contra ell com a sospitós d’haver disparat a una altra persona durant una baralla que va tenir lloc el novembre passat a Hollywood

“Disparar una arma en un lloc públic és un delicte greu que podria haver acabat amb conseqüències tràgiques no només per a la persona atacada sinó també per als vianants que visitaven Hollywood”, ha detallat el fiscal del districte de Los Angeles, George Gascón, sobre la decisió de presentar càrrecs contra A$AP Rocky. 

El 20 d’abril el raper va ser detingut poc després d’aterrar amb el seu avió privat a Los Angeles procedent de Barbados, on havia passat uns dies amb Rihanna, que llavors estava embarassada. La cantant va presenciar la detenció, que va anar seguida d’un escorcoll a la residència de la parella en el qual es van trobar diverses armes. A$AP Rocky va ser posat en llibertat després de pagar una fiança de mig milió de dòlars. 

El tiroteig va tenir lloc al novembre, quan una discussió entre el raper i un conegut va acabar amb A$AP Rocky disparant al segon i causant-li diverses ferides lleus per a les quals va necessitar assistència mèdica.

stats