Gent 16/08/2019

Critiquen els ducs de Sussex per viatjar amb ‘l’Uber dels multimilionaris’

Enric i Meghan, que van dir que no tindrien més fills per consciència mediambiental, han viatjat a Eivissa en jet privat

Britt E. Ruitenberg
1 min
Gent Critiquen els ducs de Sussex per viatjar amb  ‘l’Uber dels multimilionaris’

La premsa britànica carrega contra el príncep Enric i Meghan Markle per haver viatjat amb jet privat a Eivissa. Diversos mitjans britànics han criticat el cost econòmic i la petjada ecològica del recent viatge dels ducs de Sussex. “La decisió de la parella d’utilitzar un avió privat per al seu viatge a Eivissa significa que durant el trajecte es va emetre sis vegades més diòxid de carboni per persona que en un vol programat des de Londres a l’illa balear. Els vols d’anada i de tornada haurien emès 12,5 tones de CO 2”, ha informat el Daily Mail. A més, aquest viatge hauria tingut un cost aproximat de 200.000 euros.

La família va volar a Eivissa el 4 d’agost i van acabar passant sis dies a l’illa, durant els quals es van allotjar en una vil·la privada de luxe. Tots dos vols s’haurien reservat a través d’una companyia d’aviació privada coneguda com l’Uber dels multimilionaris. La tria d’aquest transport ha sigut criticada per la premsa, sobretot perquè la parella ha sostingut en diverses ocasions la seva preocupació pel medi ambient. De fet, el mes passat la revista Vogue recollia una entrevista amb el duc de Sussex on confessava que només tindrien “dos fills a causa de les preocupacions mediambientals”.

stats