El raper ha insultat recentment el presentador de l'entrega dels premis, Trevor Noah
Gent 21/03/2022

Els Grammy impedeixen a Kanye West actuar a la gala

2 min
Kanye West

BarcelonaKanye West fa mesos que acapara l'interès mediàtic pel seu sonat divorci de Kim Kardashian. Les seves sortides de to a través de les xarxes socials, però, no li han sortit gratuïtes i finalment li han portat conseqüències. En concret, l'organització dels Grammy 2022 ha prohibit a l'exmarit de la influencer acudir a la gala, que tindrà lloc el 4 d'abril. Un representant de Kanye West ha confirmat a Variety que els organitzadors dels Grammy han prohibit l'actuació del cantant pel seu "preocupant comportament a les xarxes socials". "Ha estat eliminat de la llista d'artistes", expliquen els empleats de West. De fet, West ja coneixia aquesta realitat després que, a pesar d'estar nominat a cinc premis, no va dubtar a criticar el presentador de la gala, Trevor Noah, a qui va dedicar un insult racista. Les paraules van ser tan inoportunes que Instagram li va suspendre el compte.

Tot i que el raper ha intentat per tots els mitjans refer la seva vida amb diverses dones des que Kim Kardashian i ell van anunciar la seva separació, el febrer del 2021, sembla que de moment no pot oblidar la seva exdona. Just després de trencar la relació que mantenia amb Julia Fox, el cantant va enviar a Kardashian un camió ple de roses coincidint amb el dia de Sant Valentí. Segons s'ha sabut després, això va tenir lloc mentre començava una altra relació amb Chaney Jones, una influencer coneguda per ser la doble de Kim Kardashian.

Chaney Jones amb Kanye West

Fa unes setmanes, Kim Kardashian presentava un document judicial pel qual demanava que el tribunal que estava portant el seu divorci considerés declarar-la com una persona soltera, ja que volia l'oportunitat de seguir amb la seva vida i no ancorar-se al passat. Amb la firma del divorci, la influencer gaudeix d'un bon moment sentimental amb la seva nova parella, el còmic Pete Davidson, amb qui ja publica imatges junts a Instagram. Moltes cares conegudes han aplaudit el moviment que ha fet Kim Kardashian i li han desitjat el millor en aquesta nova etapa.

Pete Davidson, el nou xicot de Kim Kardashian
stats