Gent 05/04/2022

Hi haurà casament a la Casa Blanca

La mansió presidencial nord-americana no acollia un enllaç des del 1971

2 min
Naomi Biden i el seu futur marit, Peter Neal

BarcelonaLa Casa Blanca serà l'escenari d'un enllaç. La neta del president Joe Biden, Naomi Biden, ha fet públic a les seves xarxes socials que ella i el seu promès, Peter Neal, celebraran el casament allí. “Peter i jo estem infinitament agraïts a la meva Nana i el meu avi per l'oportunitat de celebrar el nostre casament a la Casa Blanca”, ha tuitejat la jove, de 28 anys, una influencer amb milers de seguidors que també ha estudiat a la universitat. “Estem ansiosos per fer oficial el nostre compromís mutu”, ha afegit sense avançar la data de la celebració.

En declaracions a NBC News, Michael LaRosa, portaveu de la primera dama, Jill Biden, ha confirmat ja aquesta informació i ha afegit que la parella i les respectives famílies encara es troben a les primeres etapes de planificació de l'esdeveniment. “La família presidencial, la parella i els seus pares encara estan en les etapes de planificació de totes les festivitats del casament i esperen anunciar més detalls en els pròxims mesos”, ha dit LaRosa en un comunicat. “D'acord amb altres esdeveniments privats organitzats per la família presidencial i seguint les tradicions de les festivitats de casaments anteriors a la Casa Blanca d'administracions anteriors, la família Biden pagarà les activitats del casament que es duguin a terme a la Casa Blanca”, ha recordat el portaveu.

Naomi i Peter es van comprometre el setembre del 2021 i també van anunciar-ho a les seves xarxes amb una selfie amb l'anell de compromís d'ella ben a la vista. Al llarg de la història, nou fills de presidents s'han casat en cerimònies a la Casa Blanca. La darrera va ser Tricia Nixon, el 12 de juny del 1971. Jenna Bush també es va casar quan el seu pare, George W. Bush, era president. No obstant això, la cerimònia va tenir lloc al ranxo de la família Bush a Crawford, Texas. El primer casament de la Casa Blanca el va protagonitzar un president el 1886. Era Grover Cleveland, que als 48 anys es va casar amb Frances Clara Folsom, de 21.

Llicenciada en Sociologia i Dret, Naomi va conèixer el seu futur marit el 2018 a la Universitat de Columbia, on tots dos han estudiat. Naomi és filla de Hunter Biden, el polèmic fill del president per la seva antiga relació amb les drogues. La jove es diu així en record a la germana del seu pare, que va morir en el mateix accident en què va perdre la vida la primera esposa del president i mare de Hunter Biden, Neilia Biden.

stats