Paternitat
Gent Hollywood 27/03/2023

L'actor Daniel Radcliffe espera el seu primer fill

L'actor que va donar vida a Harry Potter no ha confirmat la notícia oficialment però la seva xicota ha estat fotografiada amb una panxa prominent

2 min
Daniel Radcliffe parla sobre el seu alcoholisme

BarcelonaL'actor britànic Daniel Radcliffe, mundialment conegut per haver encarnat el paper de Harry Potter a la sèrie de pel·lícules sobre el jove mag, espera el naixement del seu primer fill amb la seva parella, l'actriu nord-americana Erin Darke. Segons el Daily Mirror, Radcliffe, de 33 anys, ha confirmat a algunes persones pròximes la notícia de l'embaràs de la seva dona, de 38 anys, a qui va conèixer al rodatge de la pel·lícula Kill your darlings. Una font pròxima a la parella ha dit al diari que tots dos estan "absolutament entusiasmats" amb la notícia i ansiosos per "convertir-se en una família de tres". "Ho van explicar a les seves famílies i amics recentment. És un moment molt emocionant", ha subratllat la font.

Radcliffe va saltar a la fama amb 12 anys després d'encarnar Harry Potter a la primera de les entregues de la saga i repetir a les posteriors. L'actor va ser criat a Fulham, un districte del sud-oest de Londres, en una família treballadora en què tant el seu pare com la seva mare van intentar ser actors. Tot i que el seu èxit és Harry Potter, l'actor va debutar el 1999 al telefilm David Copperfield i un any després va treballar a la pel·lícula El sastre de Panamà.

Fa dos anys, l'actor va concedir una sincera entrevista per a la BBC en la qual va revelar que interpretar Harry Potter va ser la raó per la qual va caure en l'alcoholisme. "El problema d'haver iniciat la meva carrera amb un èxit tan enorme com el de Harry Potter és que cada vegada que entro en un assaig o càsting sempre imagino que la gent només pensarà en mi com aquell noi que va fer de Harry Potter", va confessar a la cadena pública britànica. "Beure era una manera de no enfrontar-me a què passaria després. Com afrontaria la meva vida després de Harry Potter. Crec que sentia veritable pànic per saber quin seria el meu següent pas", va afegir. Erin Darke, amb qui fa més de 10 anys que manté una relació, és originària de Michigan i té 39 anys. L'actriu ha treballat en pel·lícules com Moonshine, Miracle workers, Glimpse o City of ghosts, entre d'altres.

Les primeres imatges de la parella després de conèixer-se l'embaràs
stats