Divorci
Gent Hollywood 14/10/2022

Angelina Jolie va vendre la seva meitat del Chateau Miraval per oblidar l'alcoholisme de Brad Pitt

L'actriu està demandada pel seu exmarit per haver-se venut la seva meitat d'aquesta propietat francesa, en la qual es van casar

2 min
Brad Pitt i Angelina Jolie a l'última cerimònia dels Oscars

BarcelonaUn correu electrònic del 2021 en què Angelina Jolie va explicar a Brad Pitt que venia la seva part del celler francès que compartien per oblidar la seva relació i l'addicció de l'actor amb l'alcohol s'ha filtrat a través de la plataforma TikTok, i després la premsa nord-americana ha confirmat la seva veracitat. Al correu electrònic, que segons el mitjà ET apareix en uns documents judicials, l'actriu va assegurar que preferia desfer-se de la seva meitat del Chateau Miraval perquè el lloc marcava "el principi del final" de la seva família i es tractava d'un negoci "centrat en l'alcohol". D'aquesta manera, Jolie va fer referència als problemes de Pitt amb l'alcoholisme, reconeguts públicament per l'actor, que van ser una de les causes del divorci. En aquest sentit, en el missatge argumentava que no podia continuar en un negoci relacionat amb l'alcohol quan "els comportaments alcohòlics han ferit profundament la família".

"Esperava que fos una cosa que ens mantingués units i ens donés pau. Ara veig que realment em volies fora i estaràs encantat de rebre aquest correu", li etziba l'actriu a Pitt. A més, la protagonista de Maleficient assenyala que havia vist molts "comportaments inadequats", diners gastats "de formes que no hauria aprovat" i decisions per a les quals "no va ser consultada" i que van acabar perjudicant-la. "Em van pertorbar les imatges que es van fer servir per vendre alcohol. Ho trobo irresponsable i no és una cosa que vulgui que els nens vegin. Em va recordar temps dolorosos", relata l'artista al correu.

Quan l'actriu va vendre la seva participació al celler a principis d'aquest any, Pitt la va demandar al·legant que l'operació infringia els termes acordats en el divorci, ja que s'havien compromès a no dissoldre el negoci individualment. Recentment, ella el va contrademandar al·legant que sí que tenia dret a vendre la seva meitat. En l'actualitat, Jolie també està enfrontada amb el protagonista de Bullet Train per la custòdia dels fills.

De fet, recentment es va saber que en la contrademanda va acusar Pitt de pegar-los a ella i als seus fills durant un viatge a Los Angeles el 2016, quan tornaven del celler francès, una part del text de la demanda que com aquest correu es va acabar filtrant a la premsa. Segons l'actriu, en aquell viatge l'actor va agafar un dels seus fills pel coll, va donar una bufetada a un altre i va sacsejar el cap de Jolie mentre estava borratxo i vessava vi i cervesa per sobre d'ella i de tots els seus fills.

El Chateau Miraval és una propietat vitivinicola situada al departament francès de Var. Concretament, al municipi de Var. La propietat va ser comprada pel matrimoni Pitt-Jolie el 2011. Valorat en 140 milions d'euros, el castell va ser l'escenari del casament de Jolie amb Pitt el 2014.

stats