Accident

Surt a la llum l'autòpsia de l'actriu Anne Heche

Va morir a l'agost després d'estavellar-se a tota velocitat contra una casa mentre circulava per Los Angeles

1 min
Tot i saltar a la fama per una telenovel·la, Heche va acabar fent carrera a Hollywood.

BarcelonaL'autòpsia final i l'informe toxicològic d'Anne Heche descarten que l'actriu circulés sota els efectes de l'alcohol el dia de l'accident de cotxe que la va matar. Segons el mitjà especialitzat en notícies de famosos TMZ, els investigadors van agafar-li una mostra de sang després que estavellés el seu cotxe contra una casa a Los Angeles i hi van detectar benzoilecgonina, un metabòlit inactiu de la cocaïna. L'informe també assenyala que es va trobar fentanil a la seva orina, però que es va determinar que l'hi havien administrat a l'hospital com a tractament per al dolor.

Heche va ser ingressada a l'hospital West Hills de Los Angeles el divendres 5 d'agost, després que el seu Mini Cooper blau xoqués contra una casa a la zona oest de la ciutat i s'incendiés. Segons la policia, l'automòbil anava tan de pressa que va sortir de la carretera i es va encendre quan va xocar contra l'immoble, provocant greus cremades a Heche, que va quedar atrapada al vehicle durant 45 minuts.

L'11 d'agost, l'actriu de My friend Dahmer va ser declarada en estat de mort cerebral, però el seu cor va continuar bategant dos dies més, mentre es buscaven persones compatibles per rebre els seus òrgans. Anne Heche havia saltat a la fama a finals de la dècada de 1980 amb el seu retrat de Vicky Hudson i Marley Love a la telenovel·la Another world, pel qual va guanyar un Emmy. Després va protagonitzar diverses pel·lícules independents, algunes amb gran repercussió popular com Psycho (1998), I know what You did last summer (1997) i Six days, seven nights (1998). També va fer-se molt coneguda per la seva relació amb la còmica i presentadora Ellen DeGeneres.

stats