Embarassos
Gent Hollywood 22/12/2022

Demi Moore i Bruce Willis seran avis per primera vegada

La seva filla, Rummer Willis, ha anunciat que està embarassada

2 min
La filla petita de Bruce Willis i Demi Moore, ingressada

BarcelonaUna de les exparelles més ben avingudes de Hollywood està d'enhorabona: Demi Moore i Bruce Willis seran avis per primera vegada durant el 2023. La filla gran de l'exmatrimoni, Rumer Willis, ha anunciat a través d'Instagram que està embarassada i que ella i la seva parella, el músic Derek Richard Thomas, es convertiran en pares l'any vinent. Famosos com Paris Hilton, Aaron Paul, Juliette Lewis o Mila Jovovich han sigut dels primers a felicitar Willis i Thomas.

Però qui més ha demostrat la felicitat que sent per la notícia ha sigut la futura àvia, Demi Moore. L'actriu, que aquest 2023 farà 60 anys, ha compartit a través del seu perfil d'Instagram diverses fotos de la seva filla embarassada. Acompanyant la primera imatge, Moore escrivia: “Entrant en la meva era d'àvia boja i excèntrica”. En la següent foto compartida es veu Rumer Willis al ginecòleg acompanyada de la seva mare i les seves germanes, Scout i Tallulah. “Saludant el pesolet. Estic molt contenta per tu, estimada Rumer. És un honor poder ser testimoni del teu viatge cap a la maternitat i em moro de ganes de donar la benvinguda a aquest nadó”, diu Moore.

Tot i que Demi Moore i Bruce Willis es van separar l'any 2000, han continuat molt units i sempre han fet pinya amb les seves tres filles. De fet, Moore és un dels principals suports del seu exmarit, que s'ha hagut de retirar de la interpretació a causa de l'afàsia que pateix. L'any 2009 l'actor es va casar amb Emma Hemming, amb qui té dos fills, la Mabel i l'Evelyn, i la seva exdona va ser una de les convidades al casament. La prova de la bona sintonia que hi ha entre tots plegats és una foto que Moore ha compartit aquests darrers dies per felicitar el Nadal. A la imatge apareixen ella mateixa, el seu exmarit, la seva actual dona i les filles del primer i segon matrimoni de Willis. “Som una família! Ja estem posant en marxa l'esperit nadalenc”, escriu Moore.

De fet, els membres de la gran família que formen van ser els encarregats d'anunciar els problemes de salut que pateix Willis. “Estem tirant endavant com una gran família forta i unida, i hem volgut compartir-ho amb els seus fans perquè sabem com és d'important per vosaltres i vosaltres per a ell. Com diu sempre el Bruce, «gaudiu de la vida», i això és precisament el que farem”, deia el missatge conjunt que va públic la família.

stats