Falta de respecte

James Corden, vetat en un restaurant de Nova York per tractar malament els cambrers

El famós presentador, de 44 anys, ha protagonitzat dos numerets al cèlebre Balthazar

2 min
El presentador britànic James Corden, famós pels seus 'late nights' als EUA

BarcelonaJames Corden és un personatge públic d'abast global gràcies al seu humor per a tots els públics i als seus mítics vídeos de YouTube en els quals apareix cantant amb més devoció que afinació al costat de grans estrelles de la música com Lady Gaga o Adele. A pesar d'aquesta bona imatge, el presentador de The late show ha hagut d'entomar una bona taca al seu currículum mediàtic després que el propietari d'un dels restaurants més coneguts del Soho novaiorquès l'hagi deixat a l'altura del betum. I és que segons ha explicat al seu compte d'Instagram Keith McNally, propietari del famós restaurant Balthazar, el presentador va tractar molt malament els empleats. “James Corden és un comediant enormement dotat, però com a persona és un cretí. I el client més tirà que ha tingut l'equip de Balthazar des que el restaurant va obrir fa 25 anys”, explica l'empresari.

En el seu post, McNally narra dos conflictes que Corden ha protagonitzat al seu local. “Al juny, James Corden va ser aquí, a la taula 61. Quan es va acabar el segon plat li va ensenyar un pèl al gerent, a qui tenia mortificat. Corden va ser extremadament desagradable: «Porta'ns una altra ronda de begudes ara mateix. I també ens convidaràs a totes les que hem demanat fins ara. Si no ho fas, escriuré una mala crítica a Yelp o una cosa semblant»”.

La segona topada de Corden amb els empleats del Balthazar inclou l'esposa del presentador, la productora Julia Carey. “L'esposa de Corden va demanar una truita de rovells d'ou amb formatge gruyère i una amanida. Al cap de poc de tenir el plat a taula, James va cridar la seva cambrera, M. K., i li va dir que hi havia una mica de clara d'ou barrejada amb el rovell. [...] Li van portar una altra truita, amb patates en lloc d'amanida, un segon error que el presentador no va perdonar. [...] Va ser llavors quan James Corden va començar a cridar com un boig al cambrer: «No saps fer la teva feina! No saps fer la teva feina! Potser hauria d'anar a la cuina i fer la truita jo mateix!»”

Corden, de 44 anys, al veure l'enrenou mediàtic que ha aixecat aquesta publicació, ha trucat al propietari del restaurant per disculpar-se, tal com ha explicat el segon en un altre post. Després de la disculpa, McNally hauria perdonat a Corden la prohibició d'entrar al local que li havia imposat per la seva mala educació.

stats