Complicacions de salut
Gent Hollywood 13/04/2023

L'actor Jamie Foxx, ingressat d'urgència per una "complicació mèdica" no revelada

L'artista, de 55 anys i amb una llarga trajectòria a Hollywood, va guanyar l'Oscar pel seu paper a 'Ray'

2 min
L'actor Jamie Foxx en una imatge compartida per ell a Instagram

BarcelonaL'actor Jamie Foxx es troba actualment en fase de recuperació d'una "complicació mèdica" que el va portar a acudir d'urgència a l'hospital, segons ha comunicat la seva filla, Corinne Foxx, al seu compte d'Instagram. "Volíem compartir que el meu pare, Jamie Foxx, ha experimentat una complicació mèdica [...]. Afortunadament, gràcies a la ràpida actuació i a l'atenció rebuda, ja està en vies de recuperació", explica la filla de l'intèrpret, que no dona més detalls sobre els problemes de salut del seu pare.

Als 55 anys i havent participat en més de 80 títols al llarg de la seva trajectòria, Foxx és una de les cares més conegudes de la indústria de Hollywood, per la qual cosa Corinne, de 29 anys, ha demanat als seus seguidors "privadesa durant el temps" de rehabilitació. De fet, ella sap bé del que parla quan demana que respectin la seva intimitat perquè pare i filla han treballat junts en diversos projectes, com el concurs Beat Shazam, emès a la cadena Fox, en què l'oscaritzat actor feia de productor executiu i presentador i la seva filla exercia de DJ. A més, Corinne Fox també va ser guionista i productora executiva de la sèrie Dad stop embarrassing me, que va protagonitzar el mateix Foxx i es va emetre a Netflix el 2021. L'actor ha rodat recentment per a aquesta plataforma la comèdia d'acció Back in action, dirigida per Seth Gordon, i en què comparteix elenc amb Cameron Diaz, Glenn Close i Kyle Chandler.

Jamie Foxx (Texas, 1967) va guanyar l'Oscar a millor actor per Ray (2004), així com el Globus d'Or i els premis del Sindicat d'Actors, el Bafta i el Critics Choice per aquesta mateixa cinta. Aquell any va estar nominat igualment al guardó de millor actor de repartiment pel film Collateral als premis de l'Acadèmia de Hollywood, els Globus d'Or i els Bafta, però no va aconseguir el triomf en cap. Entre les pel·lícules més aclamades en què ha aparegut també hi ha Miami Vice (2005), Valentine's Day (2009), Django unchained (2012) i Spider-Man. No way home (2021 ), entre d'altres. A més a més, al llarg de la seva carrera s'ha prodigat en les seves facetes com a comediant, productor discogràfic i cantant de R&B.

stats