Conflicte legal
Gent Hollywood 13/06/2023

Lady Gaga es nega a pagar la recompensa a la persona que va trobar els seus gossos

La cantant assegura que la dona estava implicada en el segrest de les mascotes

2 min
Lady Gaga

BarcelonaEl febrer de 2021 Lady Gaga va viure una situació realment angoixant: els seus dos bulldogs, el Koji i el Gustav, van ser segrestats a punta de pistola mentre un passejador de gossos en tenia cura. Per recuperar-los, la cantant de Bad romance va prometre una recompensa de mig milió de dòlars. Al cap de dos dies, una dona anomenada Jennifer McBride va entregar els gossos a una comissaria de Los Angeles i la història va tenir un final feliç. Ara la cantant es nega a pagar la recompensa perquè considera que McBride estava implicada en el delicte.

L'argument de Lady Gaga per no pagar la recompensa se sustenta en el fet que, quan McBride va entregar els gossos a la comissaria, la policia la va detenir després que la investigació demostrés que mantenia una relació amb el pare d'un dels segrestadors. Al desembre, McBride va ser condemnada a dos anys de llibertat condicional després de declarar-se innocent del delicte d'acceptació d'objectes robats. La dona manté que va complir amb les obligacions que estipulava la recompensa, però Lady Gaga no té cap mena d'intenció de pagar a McBride. Els advocats de la cantant asseguren que la dona va ser una "participant directa i conscient de l'empresa criminal" organitzada per segrestar els gossos.

Davant la negativa de Lady Gaga, Jennifer McBride va presentar al febrer una demanda contra l'artista per incompliment de contracte. També l'acusa de frau per haver fet falses promeses, i reclama una indemnització per danys econòmics, angoixa i pèrdua de qualitat de vida. La resposta de la cantant ha sigut sol·licitar la desestimació de la demanda argumentant que la dona era part implicada en el delicte. "La demandant Jennifer McBride pretén beneficiar-se de la seva participació en un delicte. La llei no permet que una persona participi en un delicte i després se'n beneficiï", han assenyalat els advocats de Lady Gaga. La vista per a la desestimació de la demanda tindrà lloc el 10 de juliol.

stats