Accident
Gent Hollywood 03/01/2023

Què li ha passat a l'actor de Marvel Jeremy Renner? Es fan públics nous detalls sobre el seu estat

L'actor està crític des de diumenge arran d'un accident que va patir mentre treia neu

2 min
L’actor de Marvel Jeremy Renner, en estat crític

BarcelonaL'actor nord-americà Jeremy Renner, a qui han operat, continua a la unitat de cures intensives després de l'accident que va patir diumenge amb una màquina llevaneu de la seva propietat que, per causes que encara no s'han concretat, el va atropellar. Segons els últims detalls publicats per la revista People, l'actor i productor –que interpreta Hawkeye a les pel·lícules de la factoria Marvel– està "en estat crític, però estable" després d'haver superat una cirurgia, conseqüència del "traumatisme toràcic" i de les "lesions ortopèdiques" que va patir arran de l'accident, segons ha confirmat el seu representant. Segons ha revelat un veí a la premsa nord-americana, l'actor hauria patit importants lesions a la cama; un altre veí metge li va haver de fer un torniquet mentre esperaven que arribés el servei d'emergències.

L'incident es va produir diumenge a la seva casa de Reno, a l'estat de Nevada. Després el van traslladar per aire a un hospital proper, on el van operar. A la declaració del representant facilitada a People la família de l'actor expressa la seva gratitud "als increïbles metges i infermeres que l'atenen", així com a les autoritats i cossos d'emergència que el van assistir i a tots els seguidors de l'actor per "l'amor i el suport".

Segons un comunicat publicat per l'oficina del xèrif del comtat de Washoe, que està investigant el cas, aproximadament a les nou del matí de diumenge van respondre a una alerta per una lesió traumàtica. Quan hi van arribar, els agents es van coordinar amb el districte de protecció contra incendis de Truckee Meadows i REMSA Health per organitzar el transport mèdic aeri de Renner, l'únic implicat en l'accident.

El representant també ha explicat a la revista Variety que la família de l'actor està amb l'intèrpret, que "rep una atenció excel·lent". "Podem confirmar que el Jeremy es troba en estat crític, però estable, amb les lesions patides després de tenir un accident relacionat amb les condicions climàtiques mentre treia la neu que havia caigut", ha confirmat.

Aquesta àrea del nord de Nevada va patir fortes nevades a causa d'una tempesta durant la nit de Cap d'Any. Renner ha protagonitzat múltiples projectes de la saga Marvel. A banda de ser un Avenger, l'actor ha actuat en nombrosos èxits comercials i de crítica, incloses dues pel·lícules de la sèrie Missió: Impossible. També ha estat nominat a dos premis Oscar, incloent-hi una candidatura de repartiment per The Town i una altra a millor actor pel seu treball a The Hurt Locker.

stats