Salut Mental
Gent Hollywood 21/09/2022

'My mind & me', el documental "excepcionalment cru i íntim" que repassa els problemes de salut mental de Selena Gomez

L'artista, de 30 anys, ha hagut de lluitar contra l'ansietat, la depressió i un diagnòstic de bipolaritat

2 min
Selena Gomez en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaEl documental Selena Gomez: My mind & me, que aborda la lluita de la cantant i actriu Selena Gomez contra els seus problemes de salut mental, s'estrenarà a Apple TV+ el 4 de novembre, segons ha anunciat l'empresa tecnològica i la mateixa artista. "Després d'estar anys al centre de l'atenció pública, Selena Gomez va aconseguir un nivell de fama inimaginable. Però justament quan vivia un nou pic de fama, un gir inesperat la va portar a la foscor. Aquest documental excepcionalment cru i íntim segueix el seu recorregut de sis anys cap a una nova llum", indica Apple en un comunicat.

La cantant i actriu ha publicat a Instagram un tràiler del documental al costat del qual ha escrit: "La meva ment i jo algunes vegades no ens portem bé i es fa difícil respirar. Però això no canviaria la meva vida". La intèrpret, de 30 anys, ha estat molt explícita sobre les seves lluites contra l'ansietat i contra la depressió, i el 2020 va revelar que li havien diagnosticat un trastorn bipolar.

Com a artista discogràfica, Gomez ha venut més de 210 milions de senzills a tot el món i ha acumulat més de 45.000 milions de reproduccions globals de la seva música, recorda Apple. "Aquest any va rebre una nominació al Grammy pel seu primer EP totalment en castellà i una nominació a l'Emmy pel seu paper a la sèrie aclamada per la crítica Only murders in the building, en què actua juntament amb Steve Martin i Martin Short", afegeix la plataforma audiovisual.

La pel·lícula documental està dirigida i produïda per Alek Keshishian, que va dirigir el documental més reeixit del seu temps: l'emblemàtic film aplaudit per la crítica Madonna: truth or dare, que encara es considera una de les pel·lícules més vistes del seu gènere. D'acord amb el comunicat, la nova pel·lícula és el segon projecte d'Apple amb les productores Lighthouse Management + Media i Interscope Films després de la seva col·laboració en el documental nominat a l'Emmy Billie Eilish: The world's a little blurry.

stats