Hollywood

Sharon Stone va ser obligada a tenir relacions sexuals "per millorar la química" entre actors

L'actriu de 66 anys ho va explicar en una entrevista al pòdcast de Louis Theroux

3 min
Sharon Stone.

BarcelonaNo és la primera vegada que Sharon Stone parla sobre un episodi d'abús. Però a diferència de les anteriors vegades, l'actriu va detallar les persones implicades en el que ella reconeix com el procés per arribar a ser "una dona invisible". En el pòdcast de Louis Thereoux publicat aquest dimarts, Stone explica les pressions que va rebre del productor de cinema Rober Evans per mantenir relacions sexuals amb Billy Baldwin, el seu company de repartiment a la pel·lícula Assetjada.

A la dècada dels 90, Sharon Stone era una de les actrius més sol·licitades de Hollywood. Amb 30 anys havia protagonitzat pel·lícules com Per sobre de la llei, Desafiament total o Instint bàsic. Pels productors, Stone complia els requisits pels papers estereotipats de la noia rossa-maca-prima que volien. Però darrere d'un personatge de bellesa canònica, també hi havia Sharon Stone.

Aquest dimarts Louis Theroux ha publicat als seus perfils de xarxes socials diferents fragments del pòdcast en què entrevista l'actriu. "Per favor, uniu-vos a escoltar les opinions increïblement honestes de la Sharon sobre la mediocritat de Hollywood, els productors Robert Evans i Harvey Weinstein, el dolor per no guanyar un Oscar per la pel·lícula Casino, i la visita a Robert Mugabe al seu palau de Zimbàbue", diu Theroux en el text que acompanya un dels clips del capítol d'una hora i setze minuts.

Durant l'entrevista, el conductor del pòdcast li pregunta per un dels episodis d'abús que la mateixa Stone va relatar a les seves memòries The beauty of living twice, publicades el 2021. A les pàgines del llibre no apareixien gaires noms ni detalls al respecte, però aquesta vegada Stone ha compartit un relat molt complet del que va viure durant el rodatge d'Assetjada.

Tenir sexe per "millorar" l'actuació

L'actriu, de 66 anys, explica en l'entrevista que durant el rodatge de la pel·lícula el productor de cinema Robert Evans va pressionar-la perquè tingués relacions sexuals amb Billy Baldwin per millorar la seva química a la pantalla. Segons Evans, mort l'octubre de 2019, ella era "la responsable" de "corregir" la mala actuació de l'intèrpret amb qui compartia repartiment al film.

"[Evans] anava corrent per la seva oficina amb ulleres de sol explicant que es va allitar amb Ava Gardner i que jo havia de mantenir relacions sexuals amb Billy Baldwin perquè així la seva interpretació milloraria", detalla Stone. Des de la visió actual de l'actriu, passats 31 anys d'aquell episodi, la de Pensilvània també és crítica amb ella mateixa i s'autoqualifica com a "imbècil": "El veritable problema és que jo estava molt tensa i no com una actriu de veritat, que podia simplement follar-se'l i tornar a encarrilar les coses".

La resposta de Billy Baldwin

L'impacte mediàtic que ha tingut el capítol de Louis Theroux no ha deixat indiferent a ningú. Billy Baldwin s'ha sentit interpel·lat amb les declaracions de Stone i aquesta matinada ha afegit cullerada a través del seu perfil de X: "Per què Sharon Stone segueix parlant de mi després de tots aquests anys? Encara li segueixo agradant o és que li sap greu que rebutgés les seves insinuacions?". Així és com comença un tuit ple de retrets cap a la seva antiga companya de repartiment. "Tindria moltes coses dolentes a dir sobre ella que li farien petar el cap, però he preferit callar", segueix el text publicat que acompanya la fotografia sexual de la pel·lícula entre ell i l'actriu.

Segons explica Stone, després d'aquell episodi es va fer córrer la veu a Hollywood que era una actriu "difícil" i a causa d'aquell estigma mai més van oferir-li un paper destacat. "No vaig tornar a aconseguir un paper bo la resta de la meva vida. Soc l'actriu invisible", sentencia l'actriu. A l'episodi també assenyala com a responsables del fracàs de la pel·lícula els caps de l'estudi per les males decisions en l'elecció del repartiment. Entre ells culpa especialment Evans, qui també va ser cap de producció de la Paramount i el responsable de pel·lícules com El Padrí o La llavor del diable.

stats