Atac
Gent Hollywood 30/05/2023

Un xef irromp armat a casa de l'actor Benedict Cumberbatch

L'ADN que va deixar va servir perquè la policia l'aconseguís trobar

2 min
Cumberbatch es disculpa pels seus comentaris racistes

BarcelonaL'actor Benedict Cumberbatch es recupera encara d'un fort ensurt. Segons ha transcendit, el protagonista de Doctor Strange va patir un assalt a la seva casa de Londres, on estava en aquell moment acompanyat per la seva dona i pels seus tres fills. Tal com informen diversos mitjans britànics, l'assaltant era Jack Bissell, excuiner d'un luxós hotel de la capital britànica. Bissell va entrar pel jardí davanter de la casa de l'actor armat amb un ganivet i amb una actitud molt violenta. Mentre no deixava d'increpar Cumberbatch va arrencar el telèfon del timbre de la casa. "Sé que t'has instal·lat aquí, espero que es cremi la casa", són les paraules que el xef dedicava a l'actor, de 46 anys.

En aquells moments, a l'interior de l'habitatge hi havia l'intèrpret i la seva dona, Sophie Hunter, que no van poder evitar que els seus fills sentissin els crits i insults que Bissell proferia des del jardí de la casa. De fet, a banda del timbre que va arrencar, també va fer destrosses al jardí quan va agafar un dels testos que hi havia allà i el va llançar contra la casa. Després d'assegurar-se que no podria entrar a la casa, la família Cumberbatch va trucar a la policia, que quan va arribar allà no va trobar l'assaltant, que ja havia fugit.

Cumberbatch i la seva esposa, la directora teatral Sophie Hunter

Tot i això, Bissell va ser arrestat per les autoritats després que trobessin el seu ADN al telèfon del timbre que havia arrancat. El cuiner, que havia treballat a l'hotel de cinc estrelles Beaumont, ha acceptat els càrrecs pels danys causats a la propietat i ha estat multat amb 250 euros. Tanmateix, la seva pena no es limita a això, ja que també li han imposat una ordre d'allunyament respecte a la família que s'allargarà tres anys i que no els inclou només a ells sinó que també l'àrea de Londres on viuen. A pesar de tota la investigació, no ha transcendit per què va voler atemptar contra l'actor. De la preparació de l'atac sí que s'ha sabut que no va ser un brot espontani sinó que havia estat premeditada, ja que els fiscals han descobert que Bissell va anar a comprar el pa aquell mateix dia i que li havia dit al forner que aniria a la casa de Cumberbatch per cremar-la.

stats