Gent 09/02/2022

Iker Casillas té nova parella: Rocío Osorno

Segons 'Lecturas', fa mesos que es veuen en secret

2 min
Rocío Osorno en una imatge compartida per ella al seu compte d'Instagram

BarcelonaUna repercussió mediàtica de grans magnituds era d'esperar en relació amb la nova vida sentimental d'Iker Casillas. Igual que li va passar a la seva ex, Sara Carbonero, quan va transcendir que havia començat a sortir amb Kiki Morente, avui ha arribat el torn del futbolista, que faria mesos que estaria en una relació que hauria aconseguit mantenir en secret fins ara. Segons Lecturas, el porter surt amb la influencer sevillana Rocío Osorno, que està separada des de fa escassament un any d'un senador de Vox.

La revista detalla que, malgrat que la noia viu a Sevilla, la nova parella es veu a Madrid, lloc de residència de l'exfutbolista i on ella acostuma a viatjar perquè és on hi ha els actes en els quals els influencers solen acudir per feina. Tot i això, la publicació també afirma que ja han viatjat junts. Concretament, a París, un viatge del qual ella no va deixar constància a les seves xarxes.

Osorno, de 34 anys, es va casar el 2019 amb un enllaç de grans dimensions a la catedral de Sevilla. El nuvi va ser l'actual senador de Vox, Jacobo González-Robatto, amb qui té dos fills, Jacobo i Luis. La influencer, una de les més seguides a Espanya, amb un milió i mig de seguidors a Instagram, va estudiar enginyeria tècnica agrícola però no es guanya la vida amb els seus estudis superiors. Actualment, la seva activitat professional recau en el reclam que suposa per a les marques, que veuen en el seu compte d'Instagram una milionària font d'atenció mediàtica. En aquest sentit, ella també aprofita el seu potencial mediàtic i ha creat la seva pròpia marca de roba, Rocío Osorno Studio. Casillas i Carbonero van confirmar la seva ruptura oficialment el març del 2021. La parella té en comú dos fills de 8 i 5 anys que van tenir durant els seus cinc anys casats.

stats