Iñaki Urdangarin, enxampat amb una altra dona per 'Lecturas'

La revista ha publicat diverses fotografies del marit de Cristina de Borbó fent un passeig amb una dona amb la qual va agafat de la mà

2 min
Portada 'Lecturas'

Iñaki Urdangarin, marit de Cristina de Borbó, ha sigut fotografiat en companyia d'una altra dona per la revista Lecturas, que publica les imatges en la seva portada d'aquest dimecres. En les fotografies, la parella, que fa un passeig per la platja, va agafada de la mà i té una actitud còmplice i romàntica, segons la revista, que assenyala que, mentrestant, Cristina de Borbó era a Suïssa, on viu. L'acompanyant d'Urdangarin és una dona rossa i jove.

El marit de Cristina de Borbó viu actualment a casa de la seva mare a Vitòria, una decisió que va prendre després que el passat mes de juny la justícia aprovés que ja no havia de dormir més a la presó de Zaballa (Àlaba), on complia part de la seva condemna pel cas Nóos. L'exesportista treballa com a assessor empresarial d'un bufet d'advocats de Vitòria. Per la seva banda, Cristina de Borbó està instal·lada a Suïssa, país al qual es va traslladar el matrimoni amb els seus quatre fills el 2013. Actualment, la filla del rei emèrit viu només amb la seva filla petita, Irene.

"Les imatges parlen per si mateixes. Tant per les mirades com per les mans trobant-se amb una evocadora posta de sol", diu Lecturas. La revista assegura que les imatges posen de manifest la crisi matrimonial que patirien Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó des de fa temps. Segons Pilar Eyre, les fotografies "donen respostes a molts interrogants" i fan entendre "certs senyals". La revista fa un repàs de la relació, des del seu casament "de conte" l'any 1997 fins al pas de Cristina de Borbó pel banc dels acusats com a conseqüència de la involucració del seu marit en el cas Nóos.

La revista Lecturas recorda que les ocasions en què s'ha pogut veure plegats Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin des que ell va obtenir el tercer grau han sigut comptades. Una de les últimes vegades que se'ls va veure junts va ser a l'octubre, quan tots dos van anar a animar el seu fill Pablo, que juga a l'equip d'handbol del Barça.

stats