Iñaki Urdangarin, sobre les fotos amb una altra dona: "Les coses passen i ho gestionarem de la millor manera possible"

L'exesportista no ha confirmat si se separarà de Cristina de Borbó

2 min
Iñaki Urdangarin perseguit per la premsa a l'entrada de la seva feina

BarcelonaEncara sense comunicat oficial sobre l'estat del seu matrimoni amb Cristina de Borbó, Iñaki Urdangarin s'ha pronunciat avui sobre la publicació d'unes fotos a la revista Lecturas en què se'l veu acompanyat i de la mà d'una altra dona, que ha sigut identificada com a Ainhoa Armentia, una companya del bufet d'advocats on treballa l'exesportista. "Les coses passen i ho gestionarem de la millor manera possible", ha respost Urdangarin als nombrosos mitjans que l'esperaven aquest matí a la porta de la seva feina.

Urdangarin, que no ha donat detalls sobre si se separarà de Cristina de Borbó, ha assegurat als mitjans que la seva família està unida i que treballaran plegats per encarar la situació generada per la publicació de les fotografies. "És una dificultat que gestionarem amb la màxima tranquil·litat i junts, com sempre", ha detallat als mitjans Urdangarin, que no ha volgut confirmar si manté una relació amb Ainhoa Armentia. En les imatges publicades per la revista Lecturas, preses l'11 de gener, es podia veure Urdangarin passejant amb Armentia agafats de la mà per la platja de Bidarte, el poble d'Iparralde on la família de l'exesportista acostuma a passar els estius.

Ainhoa Armienta, l'acompanyant d'Urdangarin.

Segons el diari El Correo, Armentia, de 43 anys, viu a Vitòria, està casada i té dos fills. La revista ¡Hola! apunta que Cristina de Borbó ja sabia dimarts que les fotografies del seu marit amb una acompanyant sortirien a la llum.

Les declaracions d'Urdangarin d'avui van en sintonia amb les que va fer ahir el seu fill Pablo, que juga a l'equip d'handbol del Barça. Preguntant pels mitjans que l'esperaven al carrer, el segon fill de la parella va dir: "Tots estem tranquils i ens estimarem igual. Són coses que passen i que parlarem entre nosaltres".

Les fotografies d'Urdangarin amb Armentia s'han publicat una setmana després que l'exesportista estigués amb la seva dona i els seus fills passant uns dies a Baqueira Beret, on acostumen a anar a esquiar. Des que se li va concedir el tercer grau, Urdangarin viu i treballa a Vitòria, mentre que Cristina de Borbó continua instal·lada a Ginebra en companyia de la seva filla Irene, de 16 anys, la més petita de la família.

stats