La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin s'han divorciat, segons la revista '¡Hola!'

L'exjugador del Barça hauria refet la seva vida i ja viuria amb la seva nova parella

ARA
2 min
La infanta Cristina  i Iñaki Urdangarin se separen

BarcelonaAvui tot just fa dos anys que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van anunciar la seva separació. Des d'aleshores, cadascú hauria refet la seva vida: l'exjugador d'handbol manté una relació amb l'advocada Ainhoa Armentia mentre que la infanta continua compaginant la seva vida a Ginebra amb les seves labors monàrquiques. Tant és així que, segons ha assegurat la revista ¡Hola!, l'exparella hauria firmat la documentació del divorci. Per consolidar la seva separació, tots dos haurien optat per la via notarial, la manera més ràpida de divorciar-se a Espanya. Es desconeix quina hauria estat la data exacta en la qual s'haurien firmat els papers, però la revista afirma que ho haurien fet en un notari de Barcelona entre desembre i principi de gener.

El divorci hauria arribat pocs mesos després que la filla petita de l'exmatrimoni, Irene, hagués complert els divuit anys. Així, no hi hauria d'haver hagut cap pacte per la custòdia dels fills, quatre en total. A més, segons assegura la mateixa revista, Iñaki no rebrà indemnització ni pensió. Amb tot, és cert que, a causa de la gran diferència d'ingressos entre ells, sí que haurien arribat a un acord econòmic per cobrir les despeses dels fills.

La nova vida d'Urdangarin

Tal com també avança ¡Hola!, la llegenda del Barça d'handbol hauria refet la seva vida per complet i estaria vivint una nova etapa de la seva relació. Urdangarin hauria fet les maletes i s'hauria traslladat a un nou habitatge amb la seva parella des de fa dos anys, Ainhoa Armentia. Així, la relació hauria fet un nou pas endavant i ja estaria del tot consolidada. Es té notícia de la parella des que, pocs dies abans del comunicat que anunciava la separació amb Cristina, van sortir a la llum fotografies d'Urdangarin de la mà d'Armentia. Les fonts que cita la revista asseguren que no es descarta que tots dos acabin casant-se.

Per la seva banda, les mateixes informacions apunten que Cristina estaria superant la relació des de la solteria. De fet, fonts del mitjà asseguren que la infanta no té previst refer la seva vida sentimental: "Ella és d'una vegada i ja està", asseguren. Les mateixes fonts afegeixen que Cristina "no tornarà a casar-se, a diferència d'Iñaki i Ainhoa".

stats