Malaltia
Gent Influencers 30/06/2022

Es disparen els dubtes sobre la salut del marit de Kourtney Kardashian

Alabama Barker, filla del bateria de Blink-182 Travis Barker, ha demanat "pregàries" per al seu pare

2 min
El músic Travis Barker i la seva dona, Kourtney Kardashian

BarcelonaTravis Barker, bateria del grup de punk Blink-182 i marit de Kourtney Kardashian, va ser ingressat a un hospital de Los Angeles per una inflamació del pàncrees, segons ha informat aquesta matinada el portal TMZ. Les informacions sobre l'ingrés hospitalari de Barker van començar a circular dimarts, després que el bateria tuités el missatge "God save me" (que Déu em salvi), que va cridar l'atenció dels seus seguidors, ja que ha tingut diversos problemes de salut en els últims anys. El músic fa set dies que no utilitza el seu compte d'Instagram, on el segueixen més de set milions de persones.

La seva filla Alabama Barker va demanar als seus seguidors d'Instagram que "li enviessin les seves oracions", cosa que va elevar la preocupació per la gravetat de la suposada hospitalització, de la qual no hi ha confirmació i tampoc confirmació oficial del motiu. La pancreatitis que suposadament pateix és la inflamació del pàncrees, una malaltia que, segons TMZ, li podria haver causat una colonoscòpia recent. Tot i això, cap representant de l'artista ha confirmat públicament el motiu de l'ingrés. Tot i que Barker, de 46 anys, ha ocupat titulars per contraure matrimoni a Itàlia fa un mes amb Kourtney Kardashian i participar en el programa televisiu de la popular família, la seva fama es remunta a les dècades dels anys 1990 i 2000.

Els californians Blink-182, el grup on encara toca, són un referent del gènere punk a escala global que van contribuir a la popularització d'aquest estil entre el gran públic i que van servir d'inspiració a bandes com Green Day i Sum 41. Enema of the state, el primer àlbum en què Barker va participar com a bateria oficial de la banda, es va convertir en un èxit de vendes i és considerat en l'actualitat un treball referent per a la història del punk i del rock. A l'última edició dels Oscars, va tocar sobre l'escenari del Dolby Theatre per a la cantant Reba McEntire durant la cançó Somehow you do, candidata al premi a la millor cançó original.

stats