Salut mental
Gent Influencers 26/05/2023

Laura Escanes atura la seva agenda per ansietat i atacs de pànic

La 'influencer' va haver de cancel·lar una aparició en un esdeveniment

2 min
La 'influencer' Laura Escanes.

BarcelonaLa influencer Laura Escanes, que molt aviat debutarà com a presentadora de TV3 amb el reality La travessa, ha explicat que ha hagut d'aturar la seva agenda de compromisos professionals a causa de l'ansietat i els atacs de pànic que pateix. "Fa 48 hores que estic amb ansietat i el meu cos necessita parar. A vegades intento arribar a tot, i aquestes setmanes han estat molt intenses, de molta feina i molta tensió acumulada. Per recomanació i per decisió pròpia he decidit prioritzar la meva salut mental", ha detallat a través d'unes stories a Instagram.

A causa de l'ansietat que pateix aquests dies, Escanes no va assistir a un esdeveniment que tenia programat per ahir. "Mai he cancel·lat res a 24 hores d'un esdeveniment perquè sempre soc molt professional i valoro molt la feina i l'esforç que hi ha darrere de qualsevol organització. Però lamentablement hi ha coses que no s'escullen. L'ansietat i el pànic no es poden escollir", remarca. La influencer assegura que, tot i que sap que ha pres la decisió correcta, sent culpa i pressió per no poder donar el que altra gent espera d'ella.

Escanes ha parlat en diverses ocasions de la necessitat de tenir cura de la salut mental i no és la primera vegada que atura la seva activitat per aquesta qüestió. L'estiu del 2021, per exemple, va decidir abandonar durant un temps les xarxes socials. "Estaré desconnectada de les xarxes unes setmanes. Moltes coses en molt poc temps, i no puc fingir que soc forta sempre. Us estimo", va anunciar llavors. En una conversa amb el mitjà digital Freeda, va detallar que va ser durant aquesta pausa de les xarxes socials que va començar a anar a teràpia, una decisió que assegura que li va salvar la vida.

La influencer acaba les seves stories agraint el suport que ha rebut per part de l'organització que preparava l'esdeveniment al qual no va poder assistir. "Sempre em quedo amb les coses positives, i també he rebut suport i empatia. El suport a la salut mental es demostra en coses com aquesta. Així que gràcies a part de l'equip de l'organització que ho ha entès i m'ha respectat".

stats