Gent 23/12/2020

Ivanka Trump reparteix menjar en una església evangèlica de Miami

Mentre ho feia, va rebre una trucada del seu pare per felicitar-li el Nadal

Ara
1 min
Ivanka Trump repartint menjar a Miami

BarcelonaIvanka Trump, la filla i assessora del president dels Estats Units, Donald Trump, va participar aquest dimarts en un acte nadalenc de distribució d'aliments per a persones necessitades en una església evangèlica de Miami, a l'estat nord-americà de Florida. La filla del mandatari va participar en un esdeveniment de distribució gratuïta de caixes amb aliments a famílies d'escassos recursos que es van arribar en els seus vehicles fins a l'església King Jesus International Ministry.

Imatges divulgades pel canal Local 10 News a Twitter mostren Ivanka amb mascareta carregant diverses caixes d'un carpa instal·lada als voltants de l'església i dipositant-les al portaequipatges de diversos automòbils. Des de primera hora del matí, els conductors feien cua en una llarga fila per recollir les caixes de menjar que oferia gratis aquesta església que el 2019 va acollir un esdeveniment organitzat pel president Trump.

En el moment del lliurament d'aliments, justament va coincidir que el president Trump va trucar a la seva filla per desitjar-li un bon Nadal i ella va activar l'altaveu de el telèfon, segon recull Efe del citat mitjà. Ivanka Trump i el seu marit, Jared Kushner, van comprar recentment per 31,8 milions de dòlars un terreny de 7.284 metres quadrats. La parcel·la, sense edificar però amb embarcador, està situada a Indian Creek Village i era propietat del cantant espanyol Julio Iglesias.

stats