Salut
Gent 21/09/2023

Jair Domínguez es fa abstemi i se sorprèn de les reaccions a les xarxes

L'humorista va començar a beure als 14 anys i diu que el seu consum d'alcohol "no acabava de ser normal"

2 min
Jaïr Domínguez, en una imatge d'arxiu

BarcelonaJair Domínguez ha reflexionat sobre com la societat empeny les persones a consumir alcohol en una entrevista al Planta baixa de TV3 en la qual ha explicat que ha decidit fer-se abstemi. "Hi ha gent que m'ha deixat de seguir a les xarxes, que em diuen que els ha caigut un ídol. Beure i fumar és guai, i quan deixes de fer-ho ja no ho ets. És molt estrany que funcioni així la societat", reflexiona Domínguez. Tot i l'estranyesa que li han produït aquestes reaccions, admet que les pot arribar a entendre perquè ell també ha estat a l'altra banda. "Jo també he ofert cerveses i alcohol a tothom encara que no beguessin. I quan algú s'acabava la copa de vi, jo era qui l'hi reomplia", reconeix. Domínguez assegura que una de les persones que va fer que s'adonés d'aquesta actitud va ser la seva parella, Neus Rossell, amb qui fa El búnquer, que no ha begut mai.

"El meu objectiu seria beure amb moderació, com diuen els metges, però si em poso una copa de vi, em bec l'ampolla sencera si estic sol. És molt difícil de controlar això", ha reconegut.

L'humorista ha explicat que ha deixat de beure, tot i que en cap moment s'ha trobat en una situació límit com que l'alcohol hagués posat en perill la seva feina o la família, com sí que li ha passat a algun amic seu. "He decidit deixar de beure perquè és una cosa bastant perjudicial físicament i mentalment, i era un bon moment per començar", ha explicat l'humorista a Agnès Marquès.

Domínguez, que va començar a beure als 14 anys, ha detallat que quan parlava amb altra gent s'adonava que el seu consum d'alcohol "no acabava de ser normal". "Sempre he tingut un problema, que molta gent veia com un avantatge, que és que sempre he tingut força tolerància a l'alcohol i, esclar, bevia molt. I després es notaven les conseqüències", confessa. Per a Domínguez un factor determinant per abandonar la beguda han estat els seus fills, ja que el més gran tot just està entrant en l'adolescència.

El copresentador de l'Està passant va avançar dissabte passat a través de X, abans Twitter, que feia una setmana que havia deixat de beure. "Una setmana sense beure. Però avui és dissabte. A veure com va", deia en el tuit.

stats