Gent 23/03/2021

Jamie Foxx interpretarà Mike Tyson en una sèrie amb Scorsese com a productor

Encara no té cadena ni plataforma oficial i serà dirigida per Antoine Fuqua

2 min
Jamie foxx en una fotografia compartida per ell a Instagram

Jamie Foxx, guanyador de l'Oscar a millor actor per Ray el 2004, interpretarà el llegendari i polèmic boxejador Mike Tyson en una sèrie limitada que dirigirà Antoine Fuqua i que comptarà entre els seus productors amb Martin Scorsese. Mitjans com Variety o The Hollywood Reporter revelen alguns detalls d'aquest projecte per a la petita pantalla, que compta amb el vistiplau del boxejador. "Tenia la intenció d'explicar la meva història des de fa ja un temps", afirma Tyson. "Tinc moltes ganes de col·laborar amb el Martin, l'Antoine, el Jamie i tot aquest equip creatiu per dur al públic una sèrie que no només capturi el meu viatge professional i personal, sinó que també inspiri i emocioni", afegeix.

El boxejador, amb un ascens meteòric dins el ring i una vida plena d'episodis controvertits i violents (inclosa una condemna a presó per violació), serà productor de la sèrie al costat de Foxx, Fuqua i Scorsese. Sota el títol Tyson, aquesta sèrie no té per ara una cadena o plataforma al darrere i es tracta del segon projecte televisiu anunciat en les últimes setmanes que girarà al voltant del boxejador. El primer va ser Iron Mike a Hulu, que es va donar a conèixer a finals de febrer i que reunirà com a productors els principals responsables de la pel·lícula Yo, Tonya: Margot Robbie, Craig Gillespie i Steven Rogers.

No obstant això, Iron Mike no va tenir gaire bon començament, ja que Tyson va criticar durament a les xarxes aquesta sèrie tot just conèixer la notícia. "L'anunci de Hulu de fer una minisèrie sobre Tyson, sense compensació, tot i que és desafortunat, no resulta sorprenent [...]. És un exemple perfecte de com l'avarícia corporativa de Hulu els ha portat a aquesta insensible apropiació cultural de la història vital de Tyson", va dir el boxejador en un comunicat a Instagram. "Hollywood necessita ser més sensible a les experiències negres, especialment després de tot el que va passar el 2020", va afegir.

stats