Janet Jackson revela que el seu germà Michael la insultava dient-li "porca, puta, vaca"

La cantant estrena un documental en què analitza la seva vida i la seva carrera professional

2 min
Janet Jackson desmenteix els rumors de càncer

BarcelonaJanet Jackson va créixer en una de les famílies més importants de la música nord-americana i a l'ombra del seu germà Michael, considerat el rei del pop. Ara la cantant ha passat comptes amb el que implica haver crescut en el si del clan Jackson amb un nou documental, titulat Janet, que s'estrena demà als Estats Units. En el treball, Janet revela el cantó fosc de la seva relació amb el seu germà, al qual sempre ha defensat de les acusacions d'abusos a menors.

"Hi havia vegades que el Mike es ficava amb mi i m'insultava dient-me coses com «porca», «cavall», «puta» o «vaca»", explica Jackson. "Ell reia, i jo també reia, però per dins em feia mal. Quan algú et diu que peses massa, t'acaba afectant", reconeix la cantant. En el documental, Jackson explica com al llarg de la seva vida ha patit diversos trastorns de l'alimentació, uns problemes que van començar quan tenia 11 anys i va començar a fer-se coneguda per la seva participació a la sitcom Good times. "La meva manera de menjar està relacionada amb les emocions, així que quan alguna cosa m'estressa o em molesta, el menjar em reconforta", remarca la cantant, que assegura que l'examen permanent al qual ha estat sotmesa des de petita ha jugat un paper important en els seus problemes.

En el documental, l'artista també tracta les acusacions contra el seu germà, que també van fer que creixés l'atenció mediàtica sobre ella. "Era molt frustrant per a mi. Teníem vides separades i, tot i que era el meu germà, allò no tenia res a veure amb mi. Però jo volia estar al seu costat i donar-li el màxim suport possible", recorda. Els problemes de Michael Jackson van començar l'any 1993, quan Jordan Chandler, de 13 anys, va acusar el cantant de tocaments durant una estada al ranxo de Neverland. El cantant i la família del nen van arribar a un acord econòmic de 23 milions de dòlars. Posteriorment, van aparèixer més acusacions, dues de les quals són tractades a Leaving Neverland, el documental de la HBO que la família del Rei del Pop va denunciar perquè, asseguraven, trencava un acord que la cadena tenia amb Michael Jackson des del 1992 de no desacreditar-lo.

stats