Gent 13/05/2022

Johnny Depp se'n va de vacances enmig del seu judici amb Amber Heard

Segons han explicat amics de l'actor, estaria al sud de França "tocant música i fent llargues passejades"

2 min
Johnny Depp a Barcelona

BarcelonaL'actor Johnny Depp ha abandonat els Estats Units i ha marxat de vacances a Europa per "descansar", tal com han explicat al New York Post fonts del seu entorn, que afegeixen que necessitava recuperar-se durant la interrupció del judici que l'enfronta a la seva ex, Amber Heard, a la qual acusa davant d'un tribunal dels EUA d'haver-lo difamat i, en conseqüència, haver arruïnat la seva carrera cinematogràfica. El lloc que hauria elegit el protagonista de Pirates del Carib per recuperar-se és el sud de França, on moltes celebritats de Hollywood acostumen a anar i alguns fins i tot hi tenen propietats. "Està prenent-se un temps per carregar energies, passar l'estona amb vells amics, tocar música i fer llargues passejades pel camp", diuen unes fonts anònimes al mitjà mencionat.

Heard, que ha contrademandat Depp també per difamació i que li reclama 100 milions de dòlars –el doble que ell a ella–, també ha aprofitat la parada judicial per intentar recuperar forces, cosa que sembla imprescindible en aquest judici que ha tingut tanta atenció internacional i sembla que en seguirà tenint. Per refer-se, l'actriu ha decidit intentar passar desapercebuda al seu ranxo de Texas, on estaria al costat de la seva filla i de la seva família. Actualment, Heard té una filla que es diu Oonagh Paige Heard i que va fer un any a l'abril, fruit d'una gestació subrogada. L'última parella coneguda de Heard és Bianca Butti, actriu i directora de fotografia.

El judici que enfronta aquesta mediàtica parella es reprendrà la setmana entrant, quan se seguiran escoltant els arguments d'ella, que ha declarat després de l'actor, que va ser el primer de la parella a testificar. Serà el torn dels advocats de Depp, que tindran l’oportunitat d’interrogar l’actriu, que no es pot descartar que segueixi explicant les terribles vivències que presumptament hauria viscut durant els anys que era parella de l'actor. Els al·legats finals dels advocats estan programats per al 27 de maig i el jurat podria començar a deliberar sobre si Heard va difamar Depp immediatament després.

En el litigi, que s’està celebrant al comtat de Fairfax (Virgínia, EUA), Depp acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar al Washington Post el 2018, després del divorci, en el qual assegurava que havia patit “abús domèstic”. L’actor demana a Heard una compensació de 50 milions de dòlars perquè després de la publicació d'aquell article –en el qual no se'l mencionava explícitament– va ser cancel·lat el seu principal projecte, Pirates del Carib. Fins ara, en el judici s'han sentit declaracions de l'un i de l'altre que els han convertit en dos personatges altament qüestionats pel gran públic per la seva suposada conducta l'un respecte de l'altre mentre van ser parella.

stats