Gent 22/04/2022

Johnny Depp va reconèixer a la seva exdona que havia actuat com un "salvatge" i que havia "anat massa lluny"

En el judici que l'enfronta a Amber Heard també han transcendit missatges de l'actor en què proferia greus insults a la seva ex

2 min
Noves acusacions de Depp contra la seva exdona

BarcelonaL'actor Johnny Depp va reconèixer fa anys en un missatge de text a la seva exdona, la també actriu Amber Heard, que estava actuant com un "salvatge" i que volia canviar el seu comportament, segons va sortir a la llum dijous en el judici que enfronta la parella. Un dels advocats de Heard va llegir en un jutjat de Fairfax (Virgínia) alguns dels missatges que la parella d'actors es van intercanviar durant la seva tortuosa relació. En un, l'actor reconeixia que havia anat "massa lluny" i prometia treballar amb el seu psicòleg per modificar el seu comportament, que aleshores estava condicionat pel consum de drogues i alcohol, segons al·lega Heard.

"Em sap greu per ser menys [del que hauria de ser]. Per haver-te decebut, pel meu comportament. Soc un fotut salvatge. He d'acabar amb això! He d'acabar amb això!", deia el missatge que Depp va enviar a la seva exdona el 18 de desembre del 2014, i que va ser llegit al judici. El litigi el va començar el protagonista de Pirates del Carib, que acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar a The Washington Post el 2018, després del seu divorci, en què assegurava haver patit "abús domèstic". Depp ja ha testificat dos dies i en les dues ocasions ha negat haver agredit físicament Heard.

En aquest tercer dia de testimoni, l'estratègia dels advocats de Heard va ser llegir davant dels membres del jurat aquells missatges de text en què Depp al·ludia a incidents entre tots dos i en què ell reconeixia haver actuat de manera inadequada. També van llegir missatges en què l'actor feia servir llenguatge despectiu contra la seva exparella. Per exemple, en un missatge a una de les seves germanes, l'actor deia el 17 de gener del 2013: "La vaca idiota! Li fotré una hòstia, a aquesta mala puta, abans de deixar-la entrar, no et preocupis”. O “Ja ha arribat aquesta puta inútil?" En un altre missatge s'hi referia com una "bruta malparida".

Durant l'interrogatori, l'advocat de Heard va anar preguntant repetidament a Depp si havia llegit correctament el contingut dels missatges, cosa que l'actor va anar responent afirmativament. Mentrestant, Heard, també present a la sala, escoltava en silenci el testimoni de la seva exparella. Durant tres anys de lluita legal, Depp, de 58 anys, i Heard, de 35, han compartit públicament detalls sobre la que va ser la seva vida en comú, en què l'actriu va assegurar que havia estat víctima de maltractaments de diverses maneres.

Depp demana a la seva exparella 50 milions de dòlars per danys i perjudicis. Per la seva banda, Heard ha respost amb una contrademanda en què al·lega que Depp ha impulsat una campanya de difamació en contra d'ella i li reclama 100 milions. És la primera vegada que els dos famosos s'enfronten davant la justícia: al judici celebrat el 2020 a Londres, i que Depp va perdre, l'actriu hi va anar en qualitat de testimoni, ja que l'acusació era contra el diari britànic The Sun per un article que qualificava l'actor d'“agressor de dones”.

stats