Gent 21/04/2022

Johnny Depp acusa la seva exdona d'haver deixat "restes fecals humanes" al llit que compartien

"Era tan estrany i tan grotesc que l'únic que vaig poder fer va ser riure", ha dit ell sobre aquesta presumpta acció d'Amber Heard

3 min
Johnny Depp parla edl tros de dit que s'hauira tallat en una presumpta baralla amb la sexa exdona, Amber Heard

BarcelonaL'actor Johnny Depp ha assegurat aquest dimecres que la seva exdona, la també actriu Amber Heard, va deixar "restes fecals humanes" al llit dies després de separar-se. Depp va declarar per segon dia consecutiu en el litigi que l'enfronta a Heard, després d'una primera jornada en què va assegurar que "mai" havia "colpejat una dona" a la seva vida. Les deu persones que componen el jurat del judici, que va començar l'11 d'abril passat a Fairfax (Virgínia, EUA), van escoltar durant més de quatre hores nous detalls de la tortuosa relació que la parella d'actors va mantenir durant cinc anys.

En el litigi, el protagonista de Pirates del Carib acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar al diari The Washington Post el 2018, després del seu divorci, en què assegurava haver patit maltractaments. En el seu torn de paraula, Depp va recordar un dia en què, ja separats, va anar a la casa de Los Angeles que la parella compartia per recollir les seves coses i va trobar "restes fecals humanes" al costat del llit de matrimoni. "Era tan estrany i tan grotesc que l'únic que vaig poder fer va ser riure", va afirmar l'actor, enfundat en un vestit gris, mentre es projectava una fotografia de la femta. Heard, també present a la sala, va escoltar en silenci el testimoni de la seva exparella amb una mirada inexpressiva que, de vegades, deixava entreveure desaprovació. La seva declaració s'espera per a les pròximes setmanes.

Una parella "abusiva"

Davant seu, Depp, més agitat que a la primera jornada, va descriure la seva versió de diverses de les baralles que va mantenir amb Heard, a qui va descriure com una parella "abusiva" i amb qui va assegurar que va estar tants anys per por de "fracassar", i fins i tot d'un hipotètic suïcidi de l'actriu. L'actor va oferir detalls de la baralla que el matrimoni va mantenir a Austràlia el 2015 i en què suposadament Depp va perdre un tros de dit. “Vaig mirar cap avall i em vaig adonar que m'havia tallat la punta del dit. Veia directament els meus ossos, que sobresortien", ha afirmat Depp. Segons el seu relat dels fets, ell va acudir a la cuina per servir-se una copa de vodka quan l'actriu va aparèixer, el va copejar amb l'ampolla i li va tallar el dit amb els vidres.

Les versions sobre l'accident del 2015, que es coneix des de fa anys, han anat variant amb diferents explicacions, com que Depp es va tallar amb un ganivet, es va enganxar amb una porta o, segons Heard, es va lesionar al colpejar-se amb un telèfon mòbil durant un atac de ràbia. L'actor culpa ara directament la seva exdona, a qui també va acusar d'apagar una cigarreta a la cara i, fins i tot, de fingir que ell li havia trencat el nas amb un mocador tacat d'esmalt vermell per simular sang. Durant la seva intervenció de dimarts, Depp va afirmar que havia emprès accions legals per la "responsabilitat de netejar" el seu nom i que el seu "objectiu és que es conegui la veritat".

Durant tres anys de lluita legal, Depp, de 58 anys, i Heard, de 35, han compartit detalls sobre la que va ser la seva vida en comú i en què l'actriu va assegurar, de diverses maneres, haver estat víctima de maltractaments. L'actor demana a la seva exparella 50 milions de dòlars per danys i perjudicis. Per la seva banda, Heard ha respost amb una contrademanda en què al·lega que Depp ha impulsat una campanya de difamació en contra i li reclama 100 milions. És la primera vegada que els dos famosos s'enfronten entre si davant la justícia: al judici celebrat el 2020 a Londres, i que Depp va perdre, l'actriu va assistir-hi en qualitat de testimoni, ja que l'acusació era contra el diari britànic The Sun per un article que qualificava l'actor d'“agressor de dones”.

Amber Heard durant l'última sessió del seu judici contra el seu exmarit, Johnny Depp.
stats