Gent 16/07/2021

Jorge Sanz anuncia que serà avi amb 51 anys

La seva filla gran, de 30 anys, serà mare aquesta tardor

1 min
Jorge Sanz en una imatge compartida al seu Instagram

Jorge Sanz es prepara per a una nova etapa de la seva vida, la d'avi. L'actor, de 51 anys, ha explicat que la seva filla gran, Marta, de 30 anys, està embarassada i serà mare d'una nena que es dirà Vega. "Els anys passen, els fills creixen, la vida millora i jo... seré avi! Us ho podeu creure? La meva petita Marta portarà un bebè al món aquesta tardor i aquesta família que tant estimo creixerà. Ara mateix no puc ser més feliç", ha explicat l'intèrpret.

Sanz va ser pare de la seva primera filla quan tenia 21 anys arran d'una breu relació amb una jove a la qual va conèixer mentre rodava a Astúries la pel·lícula Jinetes del alba. De fet, l'actor, que llavors ja era un intèrpret molt conegut dins del cinema espanyol, no va conèixer la seva filla fins que aquesta va ser major d'edat. Tot i començar la seva relació molt tard, pare i filla estan molt units, tal com demostren a les xarxes socials.

L'actor té dos fills més. El segon, Merlín, de 18 anys, és fruit de la seva relació amb l'actriu Paloma Gómez, que va morir fa dos anys. El noi vol ser actor com els seus pares i des de fa anys lluita per donar visibilitat a la fibrosi quística, malaltia que pateix. El tercer dels seus fills és Lope, nascut fa sis anys de la seva relació amb la francesa Aurelie Domingues, amb qui es va casar el 2016.

stats