Gent 10/08/2021

La jutge denega la petició de Britney Spears d'avançar futures vistes

La sessió per substituir el seu pare al capdavant de les seves finances està prevista per al 29 de setembre

ARA
1 min
Les estrictes mesures de control sobre Britney Spears

BarcelonaGalleda d'aigua freda per a Britney Spears. La jutge Brenda Penny, que supervisa la tutela legal de la cantant, ha rebutjat la petició d'avançar la vista en què es debatrà si el pare de Britney Spears, Jamie Spears, pot seguir exercint de tutor seu. La setmana passada l'advocat de l'artista, Mathew Rosengart, va sol·licitar a la Cort Superior de Los Angeles que la pròxima vista, programada per al 29 de setembre, s'avancés al 23 d'agost al·legant que Britney Spears està patint "danys evitables". L'advocat va subratllar que era "important" avançar la sessió, però que el remei "més efectiu" per solucionar els problemes de Britney Spears seria "la suspensió immediata" del seu pare com a tutor legal.

Tot i això, la jutge Brenda Penny ha declinat la demanda i manté la vista per a finals de setembre, segons informa l'agència Efe. Durant la sessió està previst que es negociï la substitució del pare de Britney Spears per un assessor financer. Així s'anul·larien pràcticament tots els poders de Jamie Spears sobre la seva filla, ja que els aspectes mèdics estan supervisats per l'advocada Jody Montgomery.

Divendres passat, Jamie Spears va fer unes declaracions en què es mostrava preocupat per la salut de la seva filla. L'home va explicar que Jody Montgomery li va trucar alertant-lo que Britney no estava seguint el tractament mèdic que li han recomanat ni estava assistint a les cites amb el metge. Poc després, Montgomery va emetre un comunicat en què va dir que les seves paraules "havien estat tergiversades i manipulades" per part de Jamie Spears amb l'objectiu "d'obtenir avantatge en els procediments penals pendents".

stats