Gent 02/04/2019

Karl Lagerfeld estava en "total negació" de la malaltia

Inès de la Fressange assegura que va viure un càncer de pàncrees en secret

Ara
1 min
La gata de Lagerfeld anuncia una nova col·lecció

BarcelonaQue el dissenyador Karl Lagerfeld va morir d'un càncer de pàncrees se sabia des que la seva amiga Natasha Fraser-Cavassoni ho va explicar a través d'una carta al 'Daily Mail'. El que no se sabia és que el dissenyador alemany, desaparegut al febrer amb 85 anys, va voler afrontar aquesta greu malaltia de manera secreta i pràcticament en solitari.

Segons ha explicat Inès de la Fressange en una entrevista France 2, el director creatiu de Chanel "estava en total negació de la seva malaltia". La dissenyadora, musa en els anys 80 del creador –i la primera model de la història en signar un contracte d'exclusivitat amb una marca– va dir que podia "haver-ho endevinat", però que ell mai n'hi va dir res. "Una vegada li vaig enviar un missatge de text demanant-li que vingués el dia de Cap d'Any i ell em va dir «Tinc una mica de fred», que en el llenguatge de Karl Lagerfeld vol dir «Estic molt malalt»".

De la Fressange va recordar en l'entrevista l'última vegada que va poder veure'l. "Va ser al setembre. Assistia a la que seria la seva última desfilada de Chanel. Per primera vegada, ell em va agafar de la mà i no em va deixar anar", va relatar l'amiga íntima de Lagerfeld, que reconeixia que tot això es devia a que el creador temia profundament "la malaltia i l'hospital".

stats