Gent 24/05/2022

Kate Moss entra en escena al judici de Johnny Depp contra Amber Heard

Els advocats de l'actor van celebrar dins la sala i davant del jurat que l'actriu mencionés la model britànica

2 min
Kate Moss, en el darrer festival de Canes

BarcelonaLa model Kate Moss intervindrà com a testimoni al judici que enfronta l'actor Johnny Depp amb la seva exdona, la també actriu Amber Heard, després que aquesta esmentés Moss davant el jurat popular. Segons la cadena de notícies CNN, Moss intervindrà dimecres al jutjat de Fairfax (Virgínia, EUA), on acudirà a petició dels advocats de Depp, amb qui va mantenir una relació romàntica entre 1994 i 1998. Ha estat la mateixa Heard qui ha facilitat que la model intervingui en el judici, perquè va parlar d'un hipotètic altercat entre Depp i la seva germana que va dir que li havia "recordat" un rumor pel qual suposadament l'actor va empènyer escales avall Moss. "No ho vaig dubtar, no vaig esperar. Vaig pensar immediatament en Kate Moss i les escales, i el vaig colpejar", va assegurar Heard després de reconèixer que va pegar l'actor per defensar la seva germana mentre tots dos discutien.

Aquestes paraules van ser celebrades pels advocats de Depp dins del jutjat, ja que segons la premsa nord-americana Moss manté una bona relació amb l'actor i la simple menció de l'incident permetia incloure la model a la llista de testimonis. No obstant, sembla que sí que hi va haver altercats durant l'idil·li de Moss i Depp. D'acord amb una crònica publicada pel diari The New York Times el 1994, la policia novaiorquesa va detenir l'actor després que destrossés l'habitació d'un hotel on també s'allotjava la model, que mai no es va presentar com a víctima de violència.

La defensa de Heard, però, va declinar dilluns sol·licitar que Depp torni a declarar com a testimoni en el judici, que afronta la seva última setmana abans que el jurat popular es reuneixi per deliberar. A més de Heard i Depp, les declaracions dels quals es van allargar diversos dies, durant les quatre setmanes que ha durat al judici hi han intervingut psicòlegs, policies, representants, empleats domèstics i fins i tot la terapeuta de la parella, que va insistir que l'abús era "mutu".

Johnny Depp i Amber Heard en un moment del judici que els enfronta a Fairfax, a l'estat nord-americà de Virgínia.

La setmana passada, Whitney Henriquez, germana de Heard, va assegurar que va veure com Depp va colpejar repetidament a la cara l'actriu durant una discussió a l'àtic de la llavors parella el març del 2015. Aquest és, de moment, l'únic testimoni que afirma haver vist Depp pegar Heard. L'11 d'abril va començar la batalla legal quan l'actor va acusar la seva exdona de difamació per un article d'ella publicat al diari The Washington Post el 2018, després del seu divorci, en què assegurava haver patit "abús domèstic" sense esmentar-lo. Depp demana 50 milions de dòlars com a compensació.

Per la seva banda, Heard va respondre amb una contrademanda en què al·lega que Depp ha impulsat una campanya de difamació en contra seva i li reclama 100 milions. És la primera vegada que els dos famosos s'enfronten davant la justícia: al judici celebrat el 2020 a Londres, i que Depp va perdre, l'actriu hi va anar només en qualitat de testimoni, ja que l'acusació era contra el diari britànic The Sun per un article que qualificava l'actor d'“agressor de dones”.

stats