Gent 25/05/2022

Warner desmunta la versió de Heard: les escenes retallades d''Aquaman' es deuen a la seva "falta de química" amb Jason Momoa

Walter Hamada ha tombat la versió que l'actriu havia mantingut fins ara sobre les causes de la seva pèrdua de rellevància com a actriu

2 min
Amber Heard parla amb la seva advocada durant el judici que l'enfronta amb el seu exmarit, Johnny Depp

BarcelonaEl responsable de la divisió de DC Comics de l'estudi Warner Bros., Walter Hamada, ha assegurat en l'última jornada del judici de Johnny Depp i Amber Heard que la seva productora va retallar les escenes de la seqüela d'Aquaman en què apareixia Heard per la seva "falta de química" amb el protagonista, Jason Momoa. Segons aquest directiu, la mala premsa que arrossegava l'actriu per la seva turbulenta relació amb Johnny Depp, a qui acusa de violència masclista, no va ser determinant per reduir els minuts que apareixeria a la cinta, amb la qual cosa contradiu la versió de Heard.

L'afirmació del directiu, la declaració gravada del qual es va projectar aquest dimarts en el judici que enfronta Depp i Heard per difamació, suposa un suport explícit a la versió dels advocats del primer. Depp acusa la seva exdona de difamació per un article que ella va publicar al diari The Washington Post el 2018, després del seu divorci, en què assegurava haver patit "abús domèstic" sense esmentar-lo directament a ell. L'actor demana 50 milions de dòlars com a compensació. Per la seva banda, Heard va respondre amb una contrademanda en què al·lega que Depp ha impulsat una campanya de difamació en contra seva per la qual hauria perdut papers i li reclama 100 milions.

Segons Hamada, les escasses aparicions de Heard a la seqüela d'Aquaman, l'estrena de la qual està prevista per a l'any que ve, ja estaven decidides de fa temps. “La magnitud del seu paper es va determinar en el desenvolupament inicial del guió, el 2018. La participació del personatge a la història va ser més o menys la mateixa des del principi”, va explicar el directiu. Fins i tot van arribar a plantejar-se la possibilitat de substituir l'actriu per la falta de "química" amb Momoa, el protagonista de la cinta, en el primer lliurament de la saga. "Hi havia preocupació perquè li havia costat tirar endavant el paper i, per tant, seria millor que trobéssim algú que tingués més química i més natural amb Jason Momoa", ha dit Hamada.

La primera pel·lícula d’Aquaman, estrenada el 2018, va ser un èxit de taquilla que va suposar el treball més important a la carrera de Heard, que va ser fitxada per a una seqüela, però que després va lamentar la seva escassa aparició al film. Aquesta darrera jornada també hi ha intervingut la model Kate Moss, que ha negat que entre 1994 i 1998, quan era parella de Depp, ell l’hagues llançat mai per unes escales, com va dir Heard dies abans davant del jurat. El judici que enfronta Heard i Depp encara la seva última setmana abans que el jurat popular es reuneixi per deliberar.

Walter Hamada, president de la divisió de films de DC per a Warner Bros., declara al judici de Johnny Depp contra Amber Heard.
stats