Gent 05/05/2022

Amber Heard relata entre llàgrimes les presumptes agressions de Johnny Depp

L'actriu testifica per primera vegada en el judici per difamació que l'enfronta al seu exmarit

3 min
Amber Heard en un moment de la seva declaració

BarcelonaVisiblement afectada, ahir dimecres Amber Heard va relatar en el judici que l'enfronta al seu exmarit Johnny Depp els suposats abusos i agressions que va patir durant el seu matrimoni amb l'actor, que ha denunciat la seva exdona per difamació. Durant la seva intervenció, Heard, que no va poder aguantar les llàgrimes, va assegurar que la seva relació era "màgica" fins que es va tornar violenta.

Segons el testimoni de Heard, la primera agressió de Depp es va produir després que ella es rigués d'un dels seus tatuatges mig esborrats. L'actriu d'Aquaman va explicar que va preguntar al seu llavors marit què posava en un dels tatuatges i que ell va respondre que hi posava "Wino" (en anglès, aquesta paraula s'utilitza per definir una persona que beu en excés). Davant la resposta, Heard va riure pensant que es tractava d'una broma i Depp va reaccionar donant-li una bufetada. "Em va bufetejar. Jo no sabia què estava passant i simplement em vaig quedar mirant-lo", va recordar Heard. Depp l'hauria pegat dues vegades més mentre li cridava: "Creus que és divertit, puta?" El relat de l'actriu és totalment oposat al del seu exmarit, que ja va testificar en el judici que s'està celebrant en un jutjat del comtat de Fairfax (Virgínia, EUA) i que manté que va ser ella qui el va agredir en múltiples ocasions durant el seu breu matrimoni.

Depp i Heard es van conèixer l'any 2011 rodant Los diaris del ron i es van casar el febrer del 2015. Poc temps després, el maig de 2016, Heard va presentar una demanda de divorci i va aconseguir una ordre d'allunyament temporal contra el seu marit, al qual va acusar de maltractaments. El 2018 l'actriu va publicar un article al Washington Post sobre relacions d'abús arran de la seva experiència. Tot i que en l'article mai es mencionava el nom del seu exmarit, Depp la va denunciar per difamació i ella va contrademandar. "Estic aquí perquè el meu marit em va denunciar per un article que vaig escriure", va dir Heard a l'inici de la seva declaració, durant la qual va insistir que per a ella és "profundament dolorós" haver de reviure els moments més tèrbols de la seva relació.

Depp en un moment del judici.

Entre els moments més complicats de la relació Heard va recordar un viatge a les Bahames en què l'actor la va tornar a agredir arran d'una discussió pels problemes d'ell amb l'alcohol i les drogues. Segons l'actriu, Depp li recriminava que hagués parlat de la seva addicció amb els seus fills, nascuts de la seva relació amb Vanessa Paradis i també presents en el viatge. "Llavors ell em va agafar pel coll, em va aguantar durant un segons i em va dir que em podia matar i que jo era una vergonya", va explicar l'actriu.

Heard va assegurar que va continuar amb Depp perquè es va creure les seves disculpes i promeses que no la tornaria a pegar. Però, segons Heard, les agressions van continuar, sobretot quan l'estrella de Pirates del Carib bevia i es drogava. Segons l'actriu de La liga de la justicia, durant un cap de setmana amb uns amics, el maig del 2013, Depp es va enfadar perquè va considerar que Heard estava incitant una dona a seduir-la. Aquell vespre, segons el relat de Heard, Depp li va trencar el vestit i la roba interior i li va introduir els dits dins la vagina. "Va començar a buscar drogues, la seva cocaïna", va dir. Poc abans del seu testimoni, el psicòleg Dawn Hughes va declarar que Heard li havia explicat aquest episodi.

Depp, que reclama a la seva exdona una indemnització de 50 milions de dòlars, argumenta que les acusacions de Heard li han costat la seva vida professional i que estan en l'origen del fet que fos reemplaçat de la nova pel·lícula de Bèsties fantàstiques o de l'aturada de la nova entrega de Pirates del Carib.

Aquest dijous està previst que Heard torni a declarar en el judici, en el qual Depp ja va testificar la setmana passada.

stats