Gent 23/08/2021

Kylie Jenner està embarassada del seu segon fill amb Travis Scott

L'empresària i el raper es van reconciliar recentment després de tres anys separats

2 min
Kylie Jenner en una footgrafia compartida per ella al seu Instagram

BarcelonaL'empresària i celebritat d'internet Kylie Jenner i el raper Travis Scott estan esperant el seu segon fill en comú. La informació l'ha donat el mitjà Page Six, que cita fonts pròximes a la família Kardashian, de la qual ella és la germana petita. Segons aquestes fonts, la família està "encantada" que la noia, de 24 anys, sigui mare per segona vegada i li doni un germà a la petita Stormi, de 3 anys. Tot i que la parella no ha emès cap confirmació oficial, unes declaracions de Caitlyn Jenner en un vídeo difós pel mitjà TMZ han servit com a confirmació oficial d'aquesta notícia.

La petita del clan Kardashian surt amb el raper Travis Scott des de l'any 2017 i ja havia dit en anteriors ocasions que no volia que la seva filla fos filla única. "Tots els meus amics em pressionen en això... Ells estimen la Stormi. Sí que sento la pressió de donar-li un germà, però no hi ha cap pla", va dir en una entrevista a Harper's Bazaar. Tot i aquesta sincera declaració, Jenner és molt discreta en alguns aspectes de la seva vida personal, i per exemple de l'embaràs de la Stormi no en va dir res a les xarxes en cap moment. Tant va ser així que no es va descobrir fins que va confessar que havia donat a llum. "He compartit gran part de la meva vida. També era molt jove quan em vaig quedar embarassada, i va ser molt per a mi, personalment. No sabia com portar-ho en públic i rebre l'opinió de tothom. Crec que era una cosa per la qual havia de passar sola", va dir després.

Jenner i el raper van posar punt final a la seva relació després de ser pares de la petita Stormi, i es van reconciliar just abans de l'estiu després de tres anys separats. Durant el temps separats, la parella no va deixar de tenir contacte i es van seguir veient pel bé de la seva filla. La confirmació de la represa de la relació va arribar amb un posat a Instagram que no deixa marge al dubte. La imatge és de quan la petita de les Kardashian i la seva filla van viatjar fins a Nova York per acompanyar Scott a recollir el premi Parsons Table Award, una gala en la qual es reconeixen personalitats per la seva contribució al disseny i les arts. Jenner i Scott, de 30 anys, van posar junts davant els fotògrafs a la catifa vermella, on van escenificar la seva unió perquè no quedessin dubtes de la reconciliació.

stats