Gent 07/02/2022

Kylie Jenner i Travis Scott, pares per segon cop

Segons 'People', la parella ha tingut un nen, del qual ella encara no ha mostrat la cara a les seves xarxes

2 min
Kylie Jenner i Travis Scott es reconcilien

BarcelonaKylie Jenner i Travis Scott han sigut pares per segon cop. Un representant d'ella ha confirmat, en declaracions a la revista People, que és un nen i que va néixer el dia 2 de febrer. La petita del clan Kardashian ha confirmat l'arribada del nadó a les xarxes socials amb una imatge en blanc i negre de la criatura en què només se li veu una mà. El petit ha nascut un dia després que la seva germana gran, Stormi, que va néixer l'1 de febrer del 2018. Jenner ha compartit algunes imatges de les flors que ha rebut de persones properes. Entre les imatges es pot observar un ram que li va enviar la seva germana, Kim Kardashian. "Felicitats, Travis, Kylie i Stormi!", es pot llegir en la targeta que acompanyava les flors, que estava signada per ella i els seus quatre fills amb Kanye West: North, Saint, Chicago i Psalm.

Amb només vint-i-quatre anys, Kylie va camí de complir el somni que tants cops ha expressat de formar una família nombrosa. Per ara només té dos fills, però com ha explicat en alguna ocasió vol arribar a tenir set fills, cosa que no se sap si segueix vigent. El que és clar és que ha nascut en una família amb sis germans i que podria ser un fet que valorés fortament. Fins ara, també ha lluitat per la seva carrera i s'ha convertit en una de les joves més riques del món a través de les seves empreses de cosmètics i de moda. Kylie Cosmetics, a banda de les seves caríssimes col·laboracions televisives i aparicions estel·lars per a firmes de luxe, l'ha portat a tenir una fortuna que alguns mitjans han arribat a xifrar en 900 milions d'euros.

Primera imatge del segon fill de Kylie Jenner i Travis Scott

Jenner i Scott van trencar la seva relació un any després del naixement de la seva filla gran, Stormi, però sempre van deixar una porta oberta a la reconciliació. Finalment, això va passar al cap de dos anys. Tot i la reconciliació amb ella i el naixement del seu fill, la situació actual de Travis Scott no acaba de ser la millor. La tragèdia ocorreguda a Houston durant un dels seus concerts li ha comportat problemes legals importants. Alguns familiars dels assistents i assistents l'han denunciat per seguir actuant mentre una allau humana va provocar vuit morts i desenes de ferits.

stats