Gent 17/06/2021

Kylie Jenner i Travis Scott es reconcilien

La parella ha fet acte d'aparició en una gala de premis en què s'ha distingit el raper, separat d'ella des del 2019

2 min
Travis Scott i Kylie Jenner a Nova York en la imatge qu eha confirmat la seva reconciliació

BarcelonaDes del 27 d'agost del 2019 que Kylie Jenner i Travis Scott no es veien junts a les xarxes. Per això la seva última aparició plegats a internet ha fet tant de soroll. La germana més petita de Kim Kardashian i el raper, que van posar punt final a la seva relació després de ser pares de la petita Stormi, han confirmat que han tornat després de tres anys separats, i això ha revolucionat la seva llarga llista de seguidors. Durant tot aquest temps, la parella no ha deixat de tenir contacte i s'han estat veient pel bé de la seva filla. Tot i això, semblava que la seva relació sentimental estava morta i enterrada. "Tenim una relació molt bona [...]. Estem en contacte i ens coordinem", va dir l'empresària en una entrevista l'any passat, on res feia pensar que poguessin tornar.

La confirmació ha arribat amb un posat a Instagram que no deixa marge al dubte. La imatge és de quan la petita de les Kardashian i la seva filla van viatjar fins a Nova York per acompanyar Scott a recollir el premi Parsons Table Award, una gala en la qual es reconeixen personalitats per la seva contribució al disseny, el comerç minorista, l'esperit empresarial, les arts, la sostenibilitat i la justícia social. Jenner, de 23 anys, i Scott, de 30, van posar junts davant els fotògrafs a la catifa vermella, on van escenificar perquè no quedessin dubtes de la seva reconciliació.

Stormi, la filla de Scott i Jenner

La revista People ha aconseguit algunes declaracions de fonts presencials que han assegurat que en el transcurs de l'acte es van mostrar molt afectuosos: "Estaven agafats de la mà i semblava totalment que havien tornat". A més, el raper va dedicar unes boniques paraules a Kylie durant el seu discurs d'agraïment pel premi: "Stormi, t'estimo, i a tu, la meva petita esposa, també t'estimo". "Sempre he intentat fusionar la moda, la tecnologia i les arts en tot el que faig. Tot està vinculat, i és una extensió natural de la meva feina. Per a mi, mai s'ha tractat de marques o etiquetes específiques. Es tracta de fer les teves pròpies coses, veure el que hi ha fora i no transigir", va afegir.

stats