Gent 17/06/2021

Kylie Jenner i Travis Scott es reconcilien

La parella ha fet acte d'aparició en una gala de premis en què s'ha distingit el raper, separat d'ella des del 2019

2 min
Travis Scott i Kylie Jenner a Nova York en la imatge qu eha confirmat la seva reconciliació

BarcelonaDes del 27 d'agost del 2019 que Kylie Jenner i Travis Scott no es veien junts a les xarxes. Per això la seva última aparició plegats a internet ha fet tant de soroll. La germana més petita de Kim Kardashian i el raper, que van posar punt final a la seva relació després de ser pares de la petita Stormi, han confirmat que han tornat després de tres anys separats, i això ha revolucionat la seva llarga llista de seguidors. Durant tot aquest temps, la parella no ha deixat de tenir contacte i s'han estat veient pel bé de la seva filla. Tot i això, semblava que la seva relació sentimental estava morta i enterrada. "Tenim una relació molt bona [...]. Estem en contacte i ens coordinem", va dir l'empresària en una entrevista l'any passat, on res feia pensar que poguessin tornar.

La confirmació ha arribat amb un posat a Instagram que no deixa marge al dubte. La imatge és de quan la petita de les Kardashian i la seva filla van viatjar fins a Nova York per acompanyar Scott a recollir el premi Parsons Table Award, una gala en la qual es reconeixen personalitats per la seva contribució al disseny, el comerç minorista, l'esperit empresarial, les arts, la sostenibilitat i la justícia social. Jenner, de 23 anys, i Scott, de 30, van posar junts davant els fotògrafs a la catifa vermella, on van escenificar perquè no quedessin dubtes de la seva reconciliació.

La revista People ha aconseguit algunes declaracions de fonts presencials que han assegurat que en el transcurs de l'acte es van mostrar molt afectuosos: "Estaven agafats de la mà i semblava totalment que havien tornat". A més, el raper va dedicar unes boniques paraules a Kylie durant el seu discurs d'agraïment pel premi: "Stormi, t'estimo, i a tu, la meva petita esposa, també t'estimo". "Sempre he intentat fusionar la moda, la tecnologia i les arts en tot el que faig. Tot està vinculat, i és una extensió natural de la meva feina. Per a mi, mai s'ha tractat de marques o etiquetes específiques. Es tracta de fer les teves pròpies coses, veure el que hi ha fora i no transigir", va afegir.

stats