L'actor Carles Francino anuncia que serà pare

Ell i la cantant Izah han anunciat a través de les xarxes que esperen el seu primer fill

2 min
L'actor Carles Francino i la seva dona, la cantant Izah

Barcelona"Sembla que el 2022 deixarem de ser 2...", ha dit a les xarxes l'actor català Carles Francino en relació a l'embaràs de la seva dona, la cantant Izah. Amb una especial sessió fotogràfica on apareixen tots dos al seu llit, la parella ha donat a conèixer la notícia als seus seguidors, que en el cas d'ell són més de 60.000. En una de les imatges, Francino, de 41 anys, somriu en un primer pla mentre la seva noia apareix en segon pla assenyalant-se la panxeta, encara poc prominent. "Ara tinc dos cors", diu ella en les imatges sobre aquesta bona nova que ha publicat.

La notícia ha estat aplaudida per molts companys de professió d'ell, com per exemple Paula Echevarría, Marc Clotet, Juana Acosta, Pablo Rivero, Elena Ballesteros, Edu Soto, Nerea Garmendia o Cristina Brondo, entre altres cares conegudes. Serà el primer fill de l'intèrpret de sèries com Amar és para siempre o Punta escarlata, que és fill del presentador de ràdio i de televisió Carles Francino, que, per tant, estrenarà la condició d'avi. La criatura també serà la primera de la dona de l'actor, amb qui fa tres anys i mig que està casat. La parella es va conèixer el 2006, durant el rodatge de la pel·lícula Yo soy la Juani, de Bigas Luna.

Tot i això, no va ser fins anys més tard que van consolidar la seva relació i va arribar el seu idil·li. El seu casament va arribar el juny del 2018, quan es van casar al castell de Tamarit, al municipi costaner d'Altafulla. Des d'aleshores, Carles Francino publica regularment a Instagram imatges de la seva esposa, que es diu Isabel Hernández-Bronchud, nascuda a Manchester fa 34 anys. Actualment, es dedica a la música amb el nom d'Izah, i canta en castellà i en anglès.

stats