Accident de trànsit
Gent 10/08/2022

L'actriu Anne Heche, en coma després d'un accident de cotxe a Los Angeles

L'artista, de 53 anys, es va estavellar contra un immoble mentre circulava a gran velocitat

2 min
Anne Heche, en una imatge compartida per ella a Instagram

BarcelonaL'actriu Anne Heche ha entrat en coma i el seu estat de salut és "extremadament crític" després del violent accident de trànsit en què es va veure involucrada fa tres dies a Los Angeles, informa el seu representant en un comunicat difós aquesta matinada a la premsa especialitzada. "Està en coma i no ha recuperat la consciència des de poc després de l'accident", afirma el portaveu de la intèrpret, de 53 anys, que pateix una "important" lesió pulmonar i requereix respiració assistida en aquests moments.

Heche és a l'hospital des de divendres, quan es va estimbar a gran velocitat amb el seu Mini Cooper blau a la zona de Mar Vista, a tocar de Venice Beach (Los Angeles, EUA), i el vehicle va acabar en flames. El cotxe que conduïa Heche anava a tanta velocitat que va sortir de la carretera i va explotar al xocar contra un immoble, la qual cosa va provocar greus cremades a l'actriu. Si el representant de Heche comunicava dissabte que estava "estable", la situació s'ha complicat les últimes hores mentre la família demana als seus seguidors que resin per ella.

Un total de 59 bombers van treballar per treure-la de la runa i portar-la a un hospital proper en un operatiu que es va allargar 65 minuts i que ha estat qüestionat per demorar-se una hora més fins a arribar al lloc de l'incident. Heche va poder comunicar-se amb dificultats en el moment del seu rescat, però va perdre el coneixement poc després i no ha recuperat la consciència.

Les condicions, sota sospita

Les condicions en què Heche es va posar al volant del seu vehicle també han estat motiu d'intenses polèmiques les últimes hores, després que fos gravada conduint de manera temerària i erràtica abans de col·lidir. De fet, es va veure implicada en un altre incident de circulació menor només unes illes de cases abans de tenir l'accident. El departament de Policia de Los Angeles va prendre mostres a Heche i continua investigant si conduïa sota els efectes de l'alcohol.

Heche, que va mantenir relacions sentimentals amb la presentadora Ellen DeGeneres i amb l'actor James Tupper, va saltar a la fama a finals de la dècada dels 80 amb el seu retrat de Vicky Hudson i Marley Love a la telenovel·la Another world. Es va consolidar a Hollywood amb les pel·lícules Donnie Brasco (1997), Volcano (1997) i Sé què vau fer l'estiu passat (1997).

stats