Gent 04/11/2021

L'apartament de Carrie Bradshaw a 'Sexo a Nueva York' es podrà llogar a Airbnb

Només estarà disponible durant dues nits de novembre

2 min
Sarah Jessica Parker, a la recreació de l'apartament de 'Sexo en Nueva York'

BarcelonaEls pis on vivia Carrie Bradshaw va ser durant molt temps un dels apartaments més envejats de la televisió. Aquest novembre, només per dues nits, els fans de Sexo en Nueva York podran descobrir què se sent vivint a l'apartament de la famosa columnista, personatge interpretat per Sarah Jessica Parker. Airbnb, amb el vistiplau de HBO Max i de l'actriu, permetrà llogar una recreació del meravellós pis de la columnista per 23 dòlars la nit, un preu que fa una picada d'ullet als 23 anys que fa que es va estrenar la sèrie.

A Sexo en Nueva York, Carrie Bradshaw vivia en un pis a l'Upper East Side pel qual pagava 700 dòlars al mes, un preu irrisori per als estàndards de la zona i de la ciutat. L'apartament, segons es podia veure a la sèrie, tenia una única habitació però estava equipat amb un gran vestidor on la Carrie guardava els seus estimats manolos, les sabates de taló creades per Manolo Blahnik que es van convertir en símbol de la comèdia.

L'habitació
L'habitació
L'habitació

Segons ha detallat Airbnb, els fans de la sèrie que lloguin l'apartament viuran una experiència Sexo en Nueva York completa: Sarah Jessica Parker els donarà la benvinguda virtualment, tindran uns còctels Cosmopolitan preparats i podran remenar algunes de les peces més icòniques lluïdes per Carrie Bradshaw.

La posada en lloguer de l'apartament de Sexo en Nueva York es produeix unes setmanes abans de l'estrena d'And just like that, la continuació de la sèrie, que no comptarà amb una de les seves grans protagonistes, Kim Cattrall, perquè va rebutjar participar-hi. L'actriu va decidir no sumar-se al reboot perquè considera que la sèrie és una etapa tancada de la seva vida i perquè la relació amb Parker és dolenta des de fa anys, com ella mateixa ha reconegut. Per intentar omplir el buit deixat per Cattrall els responsables de la sèrie van explicar que inclouran nous personatges i que apostaran per la diversitat racial i sexual.

stats