Un estiu mogut
Gent 17/08/2023

L'estiu de les il·lusions amoroses d'Albert Rivera, ara amb Carla Cotterli

S'esvaeixen del tot les suposicions d'una relació entre Aysha Daraaui i l'expolític, que apareix amb una nova companya a Eivissa

1 min
Albert Rivera en una foto d'arxiu

BarcelonaDe l'artista barcelonina Aysha Daraaui a la influencer madrilenya Carla Cotterli. L'exlíder de Ciutadans porta un estiu força mogut: setmanes després que es fes pública la ruptura amb Malú, mare de la seva filla, va aparèixer el rumor d'una nova relació amb l'actriu de 35 anys Aysha Daraaui. Però a cada pregunta sobre la possible relació, l'advocat s'afanyava a fer una contundent negació que semblava que desmentien unes fotografies que han estat carn de mems i polèmica. Però al final resultarà que Rivera deia la veritat. Ara se l'ha vist amb Carla Cotterli, també a Eivissa.

"La verdadera xicota d'Albert Rivera", titula en portada la revista Semana d'aquest dimecres. El rotatiu ha estat l'encarregat de treure les fotografies en exclusiva i diluir tots els rumors de relació amb Daraaui. Però aquesta notícia no ha sorprès a tothom. Pocs dies després que es fessin virals les imatges de l'actriu menjant-li l'orella a l'expolític de 43 anys mentre estaven a l'aigua, Lecturas va fer una publicació en què desmentia que tinguessin cap relació.

Si més no, Albert Rivera sembla que està vivint a Eivissa un estiu de solter de manual. L'afortunada aquesta vegada és una empresària, de també 35 anys, amb una gran passió per la moda que l'ha portat a crear la marca The Cotton Brand, i també és CEO de la consultoria de comunicació i agència d'esdeveniments que porta el seu nom, Cotterli. Igual que Daraaui, la madrilenya també gaudeix de la pitiüsa gran amb Rivera i els seus amics. De fet, se'ls ha pogut veure navegant amb Felicidad, el nom del vaixell que han llogat a l'illa i on s'han deixat veure petonejant-se apassionadament.

stats